Πήρε ένα ακόμα ντέρμπι και πλησίασε στη δεύτερη θέση

Σάββατο, Φεβρουάριος 23, 2019 - 5:05μμ

Ομάδα των ντέρμπι αποδεικνύεται η Παναχαϊκή που πήρε ένα ακόμα οριακό παιχνίδι με πολύ καλή εμφάνιση. Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας στην Αγυιά για την 18η αγωνιστική της Football League και «πλησίασε» στους δύο βαθμούς από τη δεύτερη θέση.

Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη της Παναχαϊκής, που κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο 2019, στα έξι τελευταία παιχνίδια. Οι «κοκκινόμαυροι» έχουν να φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από τις 13 Ιανουαρίου και το Βόλο, κάνοντας στη νέα χρονιά εντυπωσιακό σερί που τους φέρνει μία ανάσα από τις θέσεις των μπαράζ και της ανόδου.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τον γόρδιο δεσμό έλυσε για ακόμα μία φορά ο μόνιμος σκόρερ των «κοκκινόμαυρων», Χρήστος Ελευθεριάδης, πού έφτασε τα 10 γκολ και ανέβηκε στην κορυφή των σκόρερ της Football League.

Ένα ακόμα γκολ από τα αποδυτήρια έδωσε φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής που δεν μπόρεσαν όμως να εκμεταλλευτούν την ανωτερότητα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να απειληθούν ουσιαστικά από μία από τις πιο επιθετικές ομάδες του πρωταθλήματος.

Ακολουθεί πλέον για την Παναχαϊκή το μεγάλο ντέρμπι με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο, με τους «κοκκινόμαυρους» να βλέπουν πλέον καθαρά τον μεγάλο τους στόχο που είναι η δεύτερη θέση.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων), βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων), Τίκας (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες: 33’ Φουρλάνος, 45’ Σούλης, 53’ Σταμόπουλος, 60΄Μπαστακός, 63’ Πολίμος, 89’ Παπατόλιος / 2’ Σουλιώτης, 11’ Καμπέρης

Γκολ: 2’ πεν. Ελευθεριάδης

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Σταμόπουλος, Πλέγας, Φουρλάνος (79’ Παπατόλιος), Αργυρόπουλος (84’ Μποντιέλ), Κυνηγόπουυλος (69’ Μαυριάς), Ελευθεριάδης, Μπαστακός

Απόλλων Λάρισας (Αμπελά): Μάντζαρης, Σκούπρα, Καρατάσιος, Ριβέτα, Σουλιώτης (58’ Γκουντρουμνπής), Τασιουλής, Λίταινας, Καμπέρης, Κοντοές, Πολέτο, Λούκας

 

Υποστήριξη: SilkTech