Πένθος στο Ελληνικό πόλο - «Έφυγε» σε τροχαίο ο Αλέξης Σταϊκόπουλος

Κυριακή, Σεπτέμβριος 6, 2020 - 1:12μμ

Το ελληνικό πόλο πενθεί για τον αιφνίδιο θάνατο του Αλέξη Σταϊκόπουλου. Ο πρώην πολίστας και προπονητής ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η είδηση προκάλεσε θλίψη σε όλους τους φίλους της υδατοσφαίρισης. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης έγραψε στα social media «Όλοι στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης θρηνούμε τον αδόκητο χαμό του Αλέξη Σταϊκόπουλου από τροχαίο ατύχημα χθες το βράδυ.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης ότι ένας νέος άνθρωπος, χάθηκε τόσο άδικα και ακόμα προσπαθούμε να πιστέψουμε ότι είναι πραγματικότητα. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Αλέξη έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας.»

Από τη μεριά του ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης ανάρτησε το εξής: «Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης εκφράζει την βαθιά οδύνη του στο άκουσμα της απροσδόκητης απώλειας του συναδέλφου μας Αλέξη Σταϊκόπουλου.

Φίλε Αλέξη, το χαμόγελο και η θετική σου ενέργεια θα παραμείνουν άσβεστα στην μνήμη μας.

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος».

Ο εκλιπών, ένας από τους πιο χαμογελαστούς τύπους της πισίνας, αφήνει πίσω του δυο παιδιά, μια οικογένεια και αμέτρητους φίλους που τον «έδειχναν» για τον σπουδαίο χαρακτήρα του.

Υποστήριξη: SilkTech