Παρέμειναν «δελφίνια» Παναγιώτης Καρύδης, Δημήτρης Γιαννακέας και Αντώνης Τραυλός

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 10, 2020 - 8:02πμ

Συνεχίζει τον προγραμματισμό της η ΝΕΠ για τη νέα σεζόν που θα την βρει και πάλι να αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία. Τα «δελφίνια» ανανέωσαν τρεις ακόμα πολίστες στο ρόστερ τους.

Ο λόγους για τους Παναγιώτη Καρύδη, Δημήτρη Γιαννακέα και Αντώνη Τραυλό, που αναμένεται να ενισχύσουν και τη νέα χρονιά την προσπάθεια της παραμονής, ενώ αναμένονται κι άλλες ανανεώσεις και προσθήκες.

Οι ανακοινώσεις:

«Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Καρύδη. Ο 21χρονος περιφερειακός δήλωσε τα εξής για την συνεργασία του με τα «δελφίνια»: «Όπως πέρσι, έτσι και φέτος θα είμαστε μια αρκετά νεανική ομάδα. Το κλίμα, τόσο μεταξύ μας, όσο και με τον προπονητή μας, είναι πολύ καλό και θα επιδιώξουμε να επαναλάβουμε τις καλές εμφανίσεις της περσινής σεζόν. Μέσα από την προπόνηση θέλουμε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το παιχνίδι μας, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε μια θέση στα πλέι-οφ της κατηγορίας, η οποία φέτος αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστική».

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Γιαννακέα. Ο 18χρονος πολίστας αγωνίζεται ως περιφερειακός και είναι βασικός στέλεχος και στην ομάδα των Νέων Ανδρών. «Είμαι πολύ χαρούμενος που και φέτος θα ανήκω στην οικογένεια της ΝΕΠ», δήλωσε ο Γιαννακέας και πρόσθεσε: «Ελπίζω να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία πάνω από όλα, λόγω και της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί».

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντώνη Τραυλό. Αγωνίζεται στην θέση του φουνταριστού, είναι 21 ετών και θα είναι και φέτος από τα βασικά στελέχη της Ανδρικής ομάδας πόλο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. «Ο βασικός μας στόχος είναι να επαναλάβουμε την περσινή καλή πορεία κι αν είναι δυνατόν, με ακόμη πιο συστηματική προπόνηση, να την βελτιώσουμε και να εξασφαλίσουμε μια θέση στα πλέι-οφ», δήλωσε ο Αντ. Τραυλός και πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε ότι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, αλλά στηριζόμενοι στην συστηματική προπόνηση και στις οδηγίες του προπονητή πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα στο να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Για το κλίμα της ομάδας, έχω να πω ότι συνεχίζει να είναι το ίδιο καλό όπως πέρσι. Είμαστε μια ομάδα στην οποία είμαστε όλοι κοντά ηλικιακά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είμαστε πολύ δεμένοι και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον».

Υποστήριξη: SilkTech