Παναχαϊκή: Τελικός πλέι οφ (14:45) με τα Χανιά του Παπαδόπουλου

Κυριακή, Απρίλιος 11, 2021 - 9:32πμ

Οι ελπίδες της Παναχαϊκής να μπει στην εξάδα επικεντρώνονται πλέον στην ανάγκη της νίκης επί των Χανίων και του πρώην προπονητή της, του Νίκου Παπαδόπουλου. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούν (14:45, live στο sportin.gr) τους Κρητικούς στην Αγυιά για την 20η αγωνιστική της Super League 2.

Η σύνθεση των Playoff πλέον μπαίνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πλησιάζει στο τέλος της. Πλέον δεν μετρούν φόρμα και παραδόσεις, καθώς οι αγώνες παίρνουν το χαρακτήρα τελικών.

Ιστορία και σερί

Στο 0-0 του πρώτου γύρου στα Περιβόλια ο Παπαδόπουλος ήταν προπονητής της Παναχαϊκής ακόμα.

Η ομάδα της Πάτρας έχει κερδίσει τα δύο τελευταία στην έδρα της και πέντε από τα τέσσερα τελευταία, με εξαίρεση την ήττα από τον Διαγόρα.

Η ΠΑΕ Χανιά προέρχεται από τρεις σερί νίκες, από πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια, αλλά και από οκτώ αγώνες χωρίς ήττα. Πορεία, που όχι μόνο την έβαλε για να καλά στην εξάδα, αλλά της ανοίγει την όρεξη και για τη δεύτερη θέση.

Μειώνονται οι απουσίες

Με την χθεσινή (10/4) πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Παναχαϊκής ολοκληρώθηκε η αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό εντός έδρας ματς με τα Χανιά.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του τραυματία Αποστολόπουλου είναι διαθέσιμοι για την αποστολή που θα ανακοινωθεί αύριο, λίγο πριν τον αγώνα κατά την προσφιλή συνήθεια των «κοκκινόμαυρων» στα εντός έδρας παιχνίδια.

Ο Τσέτσιλας στην Αγυιά

Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της 20ής αγωνιστικής της Super League 2. Ο Τσέτσιλας (Γρεβενών) θα διευθύνει το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τα Χανιά στην Αγυιά.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

4ος: Μπούμπας (Ηπείρου)

Υποστήριξη: SilkTech