Οι βραβεύσεις στη Βασιλόπιτα της ΝΕΠ

Παρασκευή, Ιανουάριος 10, 2020 - 9:50πμ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της θα κόψει την Κυριακή (12μ.) η ΝΕΠ σε μια λαμπερή εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Αστήρ». Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και βραβεύσεις αθλητών, προπονητών και τμημάτων της ΝΕΠ που διακρίθηκαν μέσα στο 2019, καθώς επίσης και χορηγών-υποστηρικτών του Συλλόγου.

Αναλυτικά θα τιμηθούν οι εξής:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

– Οι Θανάσης Μπουρόπουλος και Νάνσυ Διαμαντή για τις επιτυχίες τους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης.

– Οι κολυμβητές Δημήτρης Μαρίνης, Σοφία Καναβού, Γεράσιμος Βαρβατσούλης, Βικτωρία Μπίτση, Ανδρόνικος Κωνσταντόπουλος, Βάσσος Κωνσταντόπουλος, Παναγιώτα Γιαννακοπούλου και Χάρις Ζαχαροπούλου για τις διακρίσεις τους σε Πανελλήνια πρωταθλήματα.

– Οι κολυμβητές Κωνσταντίνος Ζαμπλάρας, Κωνσταντίνος Σκούτας, Αγγελος Βαρβασαινίτης, Κωνσταντίνος Γεωργακάκης, Βασιλική Δημοπούλου, Εμμανουέλε Κομές, Αριστείδης Μάνος, Κατερίνα Μαρίνη και Νίκος Τσαγρής για την συμμετοχή τους σε Πανελλήνια πρωταθλήματα.

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

– Οι Αποστολία Σκούτα, Αργυρώ Λιβαθηνού, Βασιλική Μπουροπούλου, Βερόνικα Πεφάνη, Φώτης Χρυσανθακόπουλος, Θεοφάνης Κουρής, Μαρίνα Γεωργακάκη, Ανδριάνα Κοντάκου, Κωνσταντίνα Ζήκου, Δήμητρα Κοντάκου, Ιόλη Ζαφειροπούλου και Φιλίππα Πλούμη για τις διακρίσεις τους σε Πανελλήνιο επίπεδο.

ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

– Η Ευφροσύνη Τσιμάρα για την 3η θέση με την Εθνική ομάδα Κορασίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κορασίδων στο Κίρισι της Ρωσίας.

– Οι Ευδοκία Τσιμάρα και Μαργαρίτα Μπιτσάκου για την 5η θέση με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων στον Βόλο.

– Η ομάδα πόλο Νέων Γυναικών για την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Το ρόστερ: Αγγελική Γιαννακέα, Ιωάννα Λυκοθανάση, Ναταλία Αγγελοπούλου, Κατερίνα Ζαφειράκη, Ολγα Μοίραλη, Μαρίζα Ρακιντζή, Ελενα Τσίστα, Αφροδίτη Παπαδοπούλου, Βιολέτα Παπαδημητρίου, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Γεωργία Σινέμογλου, Ελεάννα Γεωργίου, Νικολίτσα Χρυσανθοπούλου, Αγγελική Σπυράτου, Σταυρούλα Σπανούδη, Χριστίνα Μαντζουρίδου, Ελενα Σκούτα, Μαρία Τσίπη, Κατερίνα Μοίραλη, Μαρία Ζαφειράκη, Ευδοκία Τσιμάρα, Ευφροσύνη Τσιμάρα, Διονυσία Κουρέτα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

– Οι Σταύρος Νταλαχάνης, Λίνα Μαστροπάσκουα, Αννα Λυκούδη (κολύμβηση) και Δημήτρης Μπιτσάκος (πόλο).

ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ

– Ο Γιώργος Κακουλίδης για την μεγάλη προσφορά του στο πατραϊκό πόλο και ειδικότερα τη ΝΕΠ, σε Ανδρες και Γυναίκες.

Υποστήριξη: SilkTech