Οι Οκλα-Χώμα κατέκτησαν το Ανεπίσημο πρωτάθλημα - ΦΩΤΟ

Σάββατο, Αύγουστος 1, 2020 - 1:02μμ

Με καλάθι του Γεωργακόπουλου με την εκπνοή του αγώνα, κρίθηκε ο μεγάλος τελικός του φετινού Ανεπίσημου πρωταθλήματος μπάσκετ στο νέο κλειστό γυμναστήριο στον πολυχώρο «Three Action» στην Αγυιά.

Ο σέντερ των Οκλα-Χώμα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του (σκορ 45-47) επί των Gueto, οι οποίοι ήταν το φαβορί του τελικού. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό σε όλη τη διάρκειά του, με τους Οκλα-Χώμα να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή με μεγάλα καλάθια και δυνατή άμυνα στην τελευταία περίοδο.

Να σημειωθεί ότι οι Gueto έχασαν από το α΄ ημίχρονο της αναμέτρησης τον Οικονομόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε στο μάτι (του τοποθετήθηκαν ράμματα από τον γιατρό του τελικού, Τάκη Γεωργακόπουλο).

MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Γεωργακόπουλος, που πέτυχε και το νικητήριο καλάθι.

Διαιτήτευσαν οι Κανελλόπουλος και Τσακιράκη.

Τα 10λεπτα: 9-6, 24-21 (ημ.), 38-35, 45-47.

GUETO (Δ. Χριστοδουλόπουλος): Παπαδόπουλος, Χρυσοβέργης 7 (1), Σκλατσάς 1, Χαραζίδης 8, Σαββόπουλος 5 (1), Κιάφας 3 (1), Μπαραμπάτης 4, Σινεγάλιας 3, Γεωργόπουλος 14 (1), Οικονομόπουλος.

ΟΚΛΑ-ΧΩΜΑ (Σταθόπουλος): Μουλαγιάννης 6, Μπερδέσης, Τόλιας 12, Μπαρδάκης, Μ. Σιδέρης, Ρ. Σιδέρης, Σταθόπουλος 9 (1), Κακλαμάνης 12 (2), Γεωργακόπουλος 8.

Υποστήριξη: SilkTech