Οι «Αλληλέγγυοι Αθλητές» στο πλευρό του φροντιστή της Παναχαϊκής

Τρίτη, Οκτώβριος 2, 2018 - 1:03μμ

Οι «Αλληλέγγυοι Αθλητές» συστήθηκαν στο ευρύ κοινό με την αναμόρφωση ολόκληρου του εξωτερικού χώρου του «Χαμόγελου του Παιδιού στον Καρέα», στο οποίο έφτιαξαν γηπεδάκια για τα παιδιά. Από τότε, έχουν προχωρήσει σε αρκετές ακόμα δράσεις αλληλεγγύης, με τελευταία την βοήθεια στον φροντιστή της Παναχαϊκής.

Πρόκειται για δεκάδες επαγγελματίες αθλητές, κυρίως από το χώρο του ποδοσφαίρου, οι οποίοι βοηθούν εκείνους που έχουν ανάγκη χωρίς να κάνουν γνωστό το όνομά τους. 

Ο Γιάννης Λιαρομάτης πέρασε ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε μια επέμβαση, η οποία ήταν ιδιαίτερα ακριβή. Οι «Αλληλέγγυοι Αθλητές» στάθηκαν στο πλευρό του κάλυψαν ένα σημαντικό μέρος της επέμβασης, με τον ίδιο να τους ευχαριστεί δημόσια.

«Ευχαριστώ από καρδιάς, μιας καρδιάς που τον τελευταίο καιρό πέρασε πολλά. Πέρασε πολλά όμως άντεξε και σήμερα χτυπά διαφορετικά γιατί μέσα από αυτή τη δοκιμασία ζωής έμαθα τι θα πει αλληλεγγύη, τι θα πει να σου δίνουν το χέρι να σηκωθείς άνθρωποι που ούτε καν το μικρό τους όνομα γνωρίζεις.

Εύχομαι σε όλους σας υγεία και να συνεχίσετε να προάγεται τις πραγματικές αξίες του αθλητισμού και του αθλητή.

Με τιμή

Γιάννης Λιαρομάτης»

Υποστήριξη: SilkTech