Ο Σ. Καλογερόπουλος θέλει και τον ΝΟΠ (και δεν είναι ο μόνος)!!!

Σάββατο, Μάιος 25, 2019 - 7:00μμ

Μην σας φανεί εντυπωσιακό το ενδεχόμενο ο επόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 να είναι και πρόεδρος στον Ναυτικό Όμιλο της Πάτρας!

Το ρεπορτάζ του sportin.gr μοιάζει σαν υπερβολή, μα όμως δεν είναι έτσι!

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο υποψήφιος αγοραστής των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Σάκης Καλογερόπουλος, εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον ΝΟΠ, θαυμάζοντας μεταξύ άλλων και την αρτιότητα των εγκαταστάσεων που διαθέτει.

Ο ομογενής εκ Γαστούνης, που δραστηριοποιείται στην Σουηδία, στον κάδο των κατασκευαστών και που κατά πολλούς θέλει να αναμειχθεί σε μεγάλα έργα στην Δυτική Ελλάδα, όπως για παράδειγμα η πετρελαϊκή δραστηριότητα στο Ιόνιο, αλλά και πολλά άλλα, φέρεται να έχει κατά νου και την «αθλητική επένδυση». Μέσω φίλου του, που ασχολείται με την πολιτική στην Πάτρα, σκέφτεται σοβαρά και αυτό το ενδεχόμενο, να εμπλακεί δηλαδή και με τον Ναυτικό Όμιλο της Πάτρας.

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΠ

Υπάρχει όμως και άλλος Καλογερόπουλος που ενδιαφέρεται για τις τύχες του ΝΟΠ.

Εδώ και λίγες ημέρες έφθασε στα γραφεία του Ομίλου mail με αποστολέα τον Ανδρέα Καλογερόπουλο. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας (με έδρα το Ισραήλ) εξέφρασε την πρόθεσή του να συνδράμει τον ΝΟΠ.

Η διοίκηση του Ομίλου δεν έχει επιβεβαιώσει το παραμικρό, είναι δε αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής το εάν ο Ανδρέας Καλογερόπουλος έχει κάποια σχέση με τον Σάκη Καλογερόπουλο, τόσο σε επίπεδο συγγένειας όσο και σε επίπεδο ενδιαφέροντος για τα δύο σωματεία.

Επανερχόμενοι στα της μεταβίβασης μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 στον Σάκη Καλογερόπουλο, διέρρευσε η πληροφορία, πως δεν «πέταξε την σκούφια» του από έναν πρώτο οικονομικό έλεγχο που έκανε (οφειλές που τρέχουν, έξοδα κλπ).

Υπομονή και σε λίγες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν όλα.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech