Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τους γιους του, ημίγυμνοι, δείχνουν τα τατουάζ τους

Πέμπτη, Απρίλιος 15, 2021 - 3:32μμ

Μια επίδειξη των τατουάζ τους έκαναν οι άνδρες της οικογένειας Μπέκαμ, με τον Ρομέο να επιδεικνύει την τελευταία προσθήκη και να αποδεικνύει ότι το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει.

Και τι σχέδιο επέλεξε ο Ρομέο για να κοσμήσει το μπράτσο του; Δύο χερουβείμ, όπως φαίνεται στην φωτογραφία ενώ τον περασμένο Ιανουάριο είχε ξεκινήσει τη συλλογή του με έναν αετό στα πόδια του.

Όσο για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον μεγαλύτερο γιο του Μπρούκλιν, έδειξαν για άλλη μία φορά, τα πολυάριθμα τατουάζ στο σώμα τους. Ο μικρότερος γιος της οικογένειας, Κρουζ, δεν φαίνεται να έχει κάνει ακόμη κάποιο τατουάζ.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι παράνομο για τους ανήλικους να κάνουν τατουάζ κάτω των 18 ετών, ακόμη και με γονική συναίνεση ενώ στις ΗΠΑ, οι περισσότερες πολιτείες επιτρέπουν σε κάποιον ανήλικο να κάνει, με την άδεια του γονέα ή του κηδεμόνα.

Τα 63 τατουάζ του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Η επιθυμία του Ρόμεο για τατουάζ αναμφίβολα γεννήθηκε από την αγάπη που έχει σε αυτά ο αδερφός του Μπρούκλιν αλλά και ο πατέρας του. Μάλιστα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει συνολικά 63 τατουάζ στο σώμα του ενώ το πρώτο του το έκανε το 1999 μετά τη γέννηση του μεγαλύτερου γιου του, Μπρούκλιν. Το 2000 έκανε έναν μεγάλο φύλακα άγγελο στην πλάτη του λέγοντας πως η ιδέα είναι πως ο άγγελος παρακολουθεί το γιο του Μπρούκλιν.

Ακολούθησαν τατουάζ για τα υπόλοιπα παιδιά του, με τον πρώην ποδοσφαιριστή να λέει στο παρελθόν: «Τα τατουάζ μου έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους στη ζωή μου, τη γυναίκα μου και τους γιους μου, που θέλω πάντα μαζί μου».

Υποστήριξη: SilkTech