Ο ΝΟΠ συνεχίζει τις επαφές με τους υποψήφιους δημάρχους της Πάτρας

Τρίτη, Φεβρουάριος 19, 2019 - 1:14μμ

Ακόμα μία συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΟΠ με υποψήφιο δήμαρχο της Πάτρας, αυτή τη φορά με τον Νίκο Παπαδημάτο, με τον οποίο αντάλλαξε απόψεις για την ανάπτυξη του Ομίλου και την θέση του στο υπό διαμόρφωση παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Στην συζήτηση που ακολούθησε, παρουσιάστηκαν τα αιτήματα σχετικά με την λειτουργία του Ομίλου και οι στόχοι του για την περαιτέρω ανάπτυξη προς όφελος της νεολαίας και των πολιτών της Πάτρας.

Ο Νίκος Παπαδημάτος αναφέρθηκε στις προσωπικές του μνήμες από την αθλητική παράδοση και στην προσφορά του ΝΟΠ στην ανάδειξη και προβολή της εικόνας της Πάτρας σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

Εξέφρασε την ικανοποίησή μου για την σημερινή παρουσία του ΝΟΠ και την αμέριστη υποστήριξή του στην συνέχιση της αυτόνομης λειτουργίας του στον χώρο που του έχει παραχωρηθεί από την πολιτεία.

Δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει τα δίκαια αιτήματα του ΝΟΠ για την άμεση αξιοποίηση του χώρου στο παραλιακό μέτωπο και θα υποστηρίξει στα πλαίσια της ισονομίας τις δραστηριότητες του Ομίλου που τιμούν και προσφέρουν πολλαπλασιαστικά οφέλη στην νεολαία, στην κοινωνία και την τοπική οικονομία.

Πρόσθεσε δε ότι στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που παρέχει το ιστορικό Σωματείο, θα εργαστεί ως Δήμαρχος έτσι ώστε να τύχει όλων των προβλεπόμενων διευκολύνσεων μεταξύ των οποίων και η δωρεάν παροχή νερού και πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανανεωθεί προ του 2025 η παραχώρηση των χώρων των εγκαταστάσεων του Ομίλου.

Υποστήριξη: SilkTech