Ο Δήμος Πατρέων συγχαίρει τους διεθνείς αθλητές Σκούρτη και Μορτζάκη

Δευτέρα, Ιούλιος 19, 2021 - 9:33μμ
Μορτζάκης - Σκούρτης

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού και η Γραμματεία του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων, συγχαίρουν τους μαθητές του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλέξανδρο - Διαμαντή Σκούρτη και Αλέξανδρο Μορτζάκη.

Ο Σκούρτης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κούρσα των 1500 μέτρων του εφηβικού πρωταθλήματος  στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου ενώ ο Αλέξανδρος Μορτζάκης την 13η θέση σε σύνολο 31 συμμετοχών με νέο ατομικό ρεκόρ, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου εφήβων - νεανίδων που έγινε στο Ταλίν της Εσθονίας.

"Οι επιτυχίες και των δυο αθλητών, δείχνουν τη συστηματική δουλειά και προσπάθεια που γίνεται, παρόλα τα εμπόδια που υπάρχουν από τις περικοπές και την έλλειψη κρατικής μέριμνας.
Συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές και τους ανθρώπους της ομοσπονδίας. Καλή συνέχεια με πολλές ακόμα επιτυχίες" αναφέρεται σε ανακοίνωση της αντιδημαρχίας.

Σημειώνεται πως και οι δύο είναι αθλητές της Ολυμπιάδας, ο μεν Σκούρτης προπονείται με τον Κώστα Λεβιδιώτη, ο δε Μορτζάκης με την Ντίνα Μπορνιβέλλι.

Υποστήριξη: SilkTech