Ντόμινο εξελίξεων στην Παναχαϊκή-Παραιτήθηκε και ο Πάρις Γεωργακόπουλος

Τετάρτη, Νοέμβριος 28, 2018 - 3:38μμ

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωράνε οι εξελίξεις στην Παναχαϊκή μετά την παραίτηση του Κώστα Κατσουράνη. Όπως αναμενόταν ακολούθησε η παραίτηση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος, Πάρη Γεωργακόπουλου.

Οι δύο άνδρες που «έτρεχαν» το ποδοσφαιρικό τμήμα την τελευταία χρονιά, αποχώρησαν από τους «κοκκινόμαυρους» και πλέον αναμένουμε άμεσα τα απόνερα που θα φέρουν και διοικητικές εξελίξεις.

Στον κυκεώνα των νέων στην Παναχαϊκή προστέθηκε πριν λίγη ώρα και καινούργιος πρόεδρος. Ο Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος που έχει  διατελέσει τεχνικός διευθυντής στην εποχή διοίκησης Λουκόπουλου και είναι εν ενεργεία διευθυντής γνωστού ξενοδοχείου, αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των μετόχων να ηγηθεί από το διττό πόστο του προέδρου και του διευθύνοντος συμβόλου στη νέα μέρα της Πανααχαϊκής.

Aναλυτικά η επιστολή παραίτησης έχει ως εξής:

«Μετά τη σημερινή εξέλιξη με την παραίτηση του Κώστα Κατσουράνη, του ανθρώπου που επίμονα μου ζήτησε και αποδέχτηκα, να συμβάλλω στην προσπάθεια αναγέννησης της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, εκτιμώ ότι η περαιτέρω παραμονή και πρόσφορα μου στην ομάδα δε θα μπορεί να έχει το θετικό πρόσημο που θα επιθυμούσα.

Η κοινή ματιά που είχαμε για το ποδόσφαιρο και ιδιαιτέρα για την υγεία, την οργάνωση και την λειτουργία μιας Π.Α.Ε. αποτέλεσε το κίνητρο για την ενασχόληση μου.
Παραιτούμενος από την θέση του Αθλητικού Διευθυντή εύχομαι τα καλύτερα για την Ομάδα μας και ευχαριστώ όλους τους συντελεστές της Π.Α.Ε. για τη συνεργασία τους.

Ιδιαίτερα σε προπονητές και ποδοσφαιριστές εύχομαι καλή πορεία γιατί έχουν τις απαιτούμενες δυνατότητες για μια τέτοια, και στους φιλάθλους μας ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ειλικρινή στήριξη τους στην ομάδα μας, σε εύκολα και δύσκολα, δίνοντας το παράδειγμα καλής συμπεριφοράς σε όλη την Ελλάδα.

Με εκτίμηση,

Πάρις Γεωργακόπουλος».

Υποστήριξη: SilkTech