Νίκη στην πρεμιέρα για την Ακαδημία των Σπορ στην Πάτρα

Σάββατο, Οκτώβριος 10, 2020 - 11:02μμ

Πρεμιέρα στην Πάτρα μετά από 7 μήνες και 15 ημέρες με ντέρμπι για την Ακαδημία των Σπορ, που επικράτησε του έμπειρου Ποσειδώνα Λουτρακίου με 26-25, ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού στο β΄ ημίχρονο κυρίως, με μια διαφορά που κυμαινόταν από 4 έως 5 γκολ.

Οι παίκτες του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου παρά το νωθρό ξεκίνημα μπόρεσαν μετά το α΄ 10λεπτο να ισορροπήσουν το εις βάρος τους σκορ και να κλείσουν το ημίχρονο κερδίζοντας 13-12.

Στην επανάληψη οι ‘’μικροί‘’ της Ακαδημίας πήραν την διαφορά ασφαλείας, που κράτησαν έως το τέλος του αγώνα και δίκαια πήραν την νίκη και ταυτόχρονα τους δύο πρώτους βαθμούς τους στο πρωτάθλημα.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ήταν για τους γηπεδούχους  η συμμετοχή πέντε εφήβων και δύο παίδων στην 16αδα τους, οι οποίοι μαζί με τους υπολοίπους μικρούς σε ηλικία θα αποτελέσουν σίγουρα ένα σύνολο αρκετά υποσχόμενο για το άθλημα και το Πατραϊκό  χάντμπολ.

Πολυτιμότερος παίχτης του αγώνα ήτανο τερματοφύλακας της Ακαδημίας των Σπορ Αλέξανδρος Μπεκιάρης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 26-25 (ημ.13-12)

Τα 5λεπτα: 1-3,5-5,7-7,9-9,13-12,16-13,18-17,22-18,22-18,24-19,26-25.

Διαιτήτευσαν οι: Χαραλαμπίδης – Ζήσης.

Τα πέναλτι: 3/3-3/2.

Οι 2λεπτες αποβολές: 3-2.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (Γ. Παπαγιαννόπουλος): Παντός 2, Κάκκας, Στραβομύτης 2, Χ. Παπαγιαννόπουλος 1, Γεωργίου 1, Α. Παπαγιαννόπουλος 9, Αγγελακόπουλος, Ρουσσόπουλος 1, Καγκελάρης, Μπισκανάκης, Ζάγκας, Μπεκιάρης, Μάρκοβιτς 4, Κωνσταντάκης, Μπούλης, Κολλύρης 6.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Κ. Χατζηκωνσταντίνου): Αικατερίνης 3, Φίλης, Γκίκας 4, Κάσης 2, Τυφτικίδης 3, Καραβάς, Τερζής, Δώδας, Τσιέλος, Ν. Χατζηκωνσταντίνου 5, Παλαιολόγος 3, Ρουμελιώτης 5, Α. Χατζηκωνσταντίνου, Χατούπης.

Ο προπονητής των ‘’πρασίνων‘’ Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε:

«Ήταν πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα σε απραξία και τα παιδιά κλήθηκαν να παίξουν ένα ντέρμπυ και τα κατάφεραν μπορώ να πω. 

Δυστυχώς είμαστε ακόμη εκτός ρυθμού και το γεγονός ότι βρισκόμαστε  μακριά από την Αθήνα, δεν μας αφήνει να έχουμε μια σωστή προετοιμασία με φιλικούς αγώνες, κ.λ.π.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μου για την σημερινή προσπάθεια τους. Με σκληρή δουλειά σίγουρα το μέλλον τους ανήκει. Τέλος θα ήθελα να δώσω και συγχαρητήρια  στους αντιπάλους μας και τους ευχόμαστε  καλή συνέχεια».

Υποστήριξη: SilkTech