Μπαξεβάνος: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία» - ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο, Νοέμβριος 16, 2019 - 10:50πμ

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με την Δόξα Δράμας ήταν ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Ο τεχνικός της Παναχαϊκής τόνισε πως το αποτέλεσμα της ισοπαλίας ήταν δίκαιο και για τις δύο ομάδες, μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με δύο ομάδες που φάνηκε ότι ήθελαν τη νίκη και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες. Στην αρχή του παιχνιδιού η Δόξα είχε την υπεροχή. Εμείς δεν μπήκαμε όπως έπρεπε να μπούμε και από ένα λάθος, μια αδράνεια της στιγμής βρεθήκαμε να κυνηγάμε τον αντίπαλο στο σκορ. 

Το σημαντικό είναι ότι μετά το 25’ με 30’ ήμασταν αυτοί που έπρεπε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα, το καταφέραμε κάποια στιγμή. Έτσι όπως εξελίχθησαν τα πράγματα και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη αλλά νομίζω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία.

Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και η εικόνα τους μετά το 25’ είναι αυτή που θέλω για την ομάδα. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Δόξα και στη προσπάθεια του φίλου μου του Κώστα, η δουλειά που κάνει φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Πιστεύω ότι ο διαιτητής μας άφησε και τους δύο αδικημένους. Κατάφερε να μας έχει σε αρκετές φάσεις παραπονούμενους».

Η τοποθέτηση του προπονητή μας Σπύρου Μπαξεβάνου μετά την ισοπαλία στην Δράμα κόντρα στην Δόξα #Panachaiki #pfc1891 #PanachaikiFamily

Posted by ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 on Friday, November 15, 2019
 
Υποστήριξη: SilkTech