Μεταγραφών συνέχεια για τον ΑΠΣ Πάτραι

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 5, 2018 - 2:30πμ

Ο ΑΠΣ Πάτραι συνέχισε την ενίσχυσή του τόσο στο ρόστερ όσο και στο προπονητικό του επιτελείο. Οι νεοφώτιστοι της Α’ κατηγορίας απέκτησαν τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο από τον Τριταϊκό, ενώ ο Περικλής Αντωνόπουλος ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή.

Οι ανακοινώσεις:

«Η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι, ανακοινώνει πως άμεσος συνεργατής του προπονητή μας Βασίλη Φίλιππα, ανέλαβε ο Περικλής Αντωνόπουλος, με θητεία ως ποδοσφαιριστής σε ομάδες Γ' και Δ' Εθνικής. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του συλλόγου και ευχόμαστε η παρουσία του να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι, ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, που τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Τριταϊικό, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Τον καλωσορίζουμε στις τάξεις του συλλόγου και ευχόμαστε να είναι υγιής και να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε:

"Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Πάτρας, Εύχομαι να έχουμε μια υγιή χρόνια, με πίστη και υπομονή έτσι ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που θέσαμε".

Υποστήριξη: SilkTech