Μεγάλο ντέρμπι στην Αγυιά-Ο Αίολος έπιασε κορυφή

Δευτέρα, Ιανουάριος 21, 2019 - 6:56μμ

Πρεμιέρα στο δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κάνει η Α1 ΕΣΚΑ-Η. Από το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιάδα στο κλειστό των «κοκκινόμαυρων».

Ο Αίολος Αγυιάς, στην αναμέτρηση που άνοιξε χθες την αυλαία του δεύτερου γύρου, επικράτησε άνετα της Ζακύνθου με 67-43, και έμεινε μόνος πρώτος, έστω και προσωρινά.

Η μέχρι πρότινος συγκάτοικός του, Απολλωνιάδα έχει δύσκολο έξοδο στην Αγιαλεξιώτισσα με τους Νέους τους Έσπερου, ενώ η ΕΑΠ υποδέχεται τα πάντα επικίνδυνα Λεχαινά.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ντέρμπι νεοφώτιστων έχει στην Αγιαλεξιώτισσα νωρίς, με τον Προφήτη Ηλία και Ήφαιστο/Αχιλλέα να διαγράφουν εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες. Οι μεν γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας και οι φιλοξενούμενοι για να διατηρηθούν σε τροχιά πλέι οφ.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Τετάρτη με τα Αραχωβίτικα να υποδέχονται τη Νίκη Προαστείου στο «Δημ. Τόφαλος». Το κλειστό ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά του για το πιο σημαντικό Ευρωπαϊκό παιχνίδι του Προμηθέα (μέχρι το επόμενο) και έτσι δεν ήταν διαθέσιμο για την αναμέτρηση της Α1 ΕΣΚΑ-Η, την Δευτέρα.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Αίολος Αγυίας – Ζάκυνθος  67-43

Δευτέρα 21/1

18:30 Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ – Ήφαιστος/Αχιλλέας (Αγιαλεξιώτισσα)

20:15 Νέοι Έσπερου – Απολλωνιάδα (Αγιαλεξιώτισσα)

20:30 Προμηθέας 2014 – Ολυμπιονίκης (Προμηθέα)

20:30 ΕΑΠ – Λεχαινά (ΕΑΠ)

21:00 Παναχαϊκή – Ολυμπιάδα

Τετάρτη 23/1

20:00 Αραχωβίτικα – Νίκη Προαστείου (Τόφαλος)

Υποστήριξη: SilkTech