Με Χρήστο Καραπίτσο προσωρινά στην Καλαμαριά η Παναχαϊκή

Τρίτη, Μάρτιος 19, 2019 - 8:16μμ

Κανείς στην ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 δεν περίμενε την παραίτηση Οφρυδόπουλου και τώρα «τρεχάτε ποδαράκια» μου!

Η Παναχαϊκή δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα με την Καλαμαριά (των απεργών) και θα πάει στο ντέρμπι με τον Χρήστο Καραπίτσο ή, είτε αυτός θα είναι προσωρινός, είτε ο «κανονικός», αν βρεθεί.

Ο Δρόσος, κι αυτό είναι αλήθεια, έφυγε στις ΗΠΑ μετά το «καβγαδάκι» με τον Οφρυδόπουλο, ήσυχος πως η κουβέντα περί μη χρησιμοποίησης Κόβατσετς ("γιατί δεν τον έβαλες αφού τον δοκίμαζες" - "γιατί ήταν βαρύς"), θα είχε τελειώσει εκεί, την Κυριακή το απόγευμα στα αποδυτήρια

Κι είναι χαρακτηριστικό πως με το που έφτασε στις ΗΠΑ, έμαθε (με sms) τα καθέκαστα και επέστρεψε, εξαιτίας αυτού του λόγου, με την επόμενη πτήση.

Πριν λίγο ανακοινώθηκε πως ο Χρήστος Καραπίτσος, πρόσφατα τεχνικός στον Παναιγιάλειο και μέσος με σπουδαία προσφορά στην παναχαϊκή (1988-1995) θα τον διαδεχθεί στον πάγκο, θα οδηγήσει αυτός την ομάδα στη «μητέρα των μαχών» με την Καλαμαριά, με συνεργάτη τον Τάκη Κυριακόπουλο (μάνατζερ της ομάδας και παλαιότερα προπονητής της).

Και κάτι τελευταίο. Ο Δρόσος ήθελε να μείνει ο Οφρυδόπουλος, τουλάχιστον μέχρι τέλους της χρονιάς, γι' αυτό και προσπάθησε να τον μεταπείσει.

Δεν ήθελε η ομάδα να πάει με νέο προπονητή, δεν ήθελε να ρισκάρει με κάποιον που δεν θα ήξερε, και τέλος, η αλλαγή αυτή θα κοστίσει, οικονομικά, περισσότερο.

Υ.Γ.

Ο Οφρυδόπουλος, ένας έντιμος άνθρωπος, που πρόσφερε και αγάπησε την Παναχαϊκή δεν έφυγε με τον τρόπο που του άρμοζε.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech