Με ελπίδες για μετάλλιο αγωνίζονται οι πατρινοί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην

Τρίτη, Ιανουάριος 30, 2018 - 11:46μμ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 50χλμ. βάδην ανδρών - γυναικών και η χειμερινή ημερίδα βάδην, θα γίνουν την Κυριακή (14/1) στο Σχινιά.
Η απόσταση των 50χλμ. βάδην Γυναικών εντάσσεται για πρώτη φορά στη διοργάνωση και τραβά το ενδιαφέρον νέων αθλητριών, που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους σε αυτήν.
Έξι αθλήτριες έχουν δηλώσει να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ανάμεσα σε αυτές η Νάνση Βαΐτση (ΓΑΣ Ιλισσός) και η Ευσταθία Κουρκουτσάκη (ΓΑΣ Ιλισσός).
Ξεχωριστή στιγμή για την Πάτρα η συμμετοχή της Αγγελικής Μακρή και της Νικολίτσας Ανδρεοπούλου (Ολυμπιάδα Πατρών), αμφότερες παράδειγμα προς μίμηση, δοθέντος ότι συνεχίζουν τον πρωταθλητισμό, καίτοι παντρεμένες και μητέρες!
Στους Άνδρες ξεχωρίζει η συμμετοχή του Κώστα Ντεντόπουλου (Ολυμπιάδα Πατρών), που έχει την καλύτερη επίδοση με 4 ώρες 09.33 από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2016, αλλά και του Δημήτρη Τσορδιά, επίσης της Ολυμπιάδας.
Παράλληλα θα γίνει και ημερίδα, όπου στα 3.000μ. βάδην παμπαίδων θα αγωνιστεί ο Αλέξανδρος Μορτζάκης της Ολυμπιάδας. Άπαντες προπονούνται με την Ντίνα Μπορνιβέλλι.


Τάσσος Σταθόπουλος

Υποστήριξη: SilkTech