Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Από το να μην τον έχω στη ζωή του, προτιμώ να χάσω θαυμαστές»

Σάββατο, Φεβρουάριος 18, 2023 - 7:29μμ
«Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου»

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Η Ελληνίδα τενίστρια αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά διαστήματα για τον σύντροφό της. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ποτέ δεν έδωσε σημασία σε αυτά. Μάλιστα, σημείωσε πως προτιμά να χάσει θαυμαστές, παρά τον αγαπημένο της.
«Δεν είναι κάτι που σκέφτηκα ποτέ, δεν είναι κάτι που με ένοιαξε ποτέ. Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου», δήλωσε στην ιστοσελίδα «SDNA».

«Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να πάρω πίσω τίποτα από αυτά που έχω χάσει, ας πούμε και να χάσω τον Κωνσταντίνο», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον προπονητή της, Τομ Χιλ, με τον οποίο όπως είπε έχει μια «σχέση ζωής». «Με τον Τομ είμαστε πολλά χρόνια μαζί κι υπάρχει ο κίνδυνος να φθαρεί η σχέση μας. Αυτή η επαγγελματική σχέση είναι όπως μια προσωπική. Τα χρόνια μπορεί να τη φθείρουν. Ειδικά, αν είσαι συνέχεια με τον άλλο. Τον Τομ τον βλέπω πιο πολύ από ό,τι τον Κωνσταντίνο», δήλωσε.

Υποστήριξη: SilkTech