Λειψανδρία στο ΠΕΑΚ, κλειστές εγκαταστάσεις

Τετάρτη, Ιούνιος 17, 2020 - 9:46μμ

Ζήτημα με την στελέχωση των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ Πάτρας έχει ανοίξει εδώ και μία περίπου εβδομάδα. Η σύμβαση των 17 εποχιακών υπαλλήλων που είχε πάρει η προηγούμενη διοίκηση έληξε στις 10 Ιουνίου με αποτέλεσμα να εργάζεται προσωπικό ανάγκης στα τρία γήπεδα.

Η προηγούμενη διοίκηση του ΠΕΑΚ, πρόπερσι αυτόν τον καιρό (6/2018) είχε προσλάβει 17 εποχιακούς υπαλλήλους άνω των 55 ετών που ήταν άνεργοι για όλες τις εργασίες και τα πόστα που χρειάζονταν στα γήπεδα του ΠΕΑΚ.

Η σύμβαση που υπέγραψαν οι 17 εργαζόμενοι ήταν για 1+1 έτος και έληγε την προηγούμενη εβδομάδα. Το κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός» μάλιστα έμεινε και μία μέρα παραπάνω κλειστό με την νυν διοίκηση να κάνει όλες τις ενέργειες για να παραμείνουν κάποιοι από αυτούς στο κολυμβητήριο και να είναι λειτουργική η εγκατάσταση.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΚ, Μιχάλης Κουρέτας μάλιστα δήλωσε στο sportin.gr χαρακτηριστικά:

«Το κολυμβητήριο είναι ένας ζωντανός οργανισμός και χρειάζεται 36 με 48 ώρες να είναι κλειστό. Έτσι τις Κυριακές όταν δεν υπάρχει αγωνιστική δράση είναι πάντα κλειστό.

Υπάρχει ένα κοινωφελές πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, απ’ όπου θα γίνει η πρόσληψη των υπαλλήλων και περιμένουμε να ενεργοποιηθεί η πλατφόρμα. Ο αριθμός των υπαλλήλων θα είναι περίπου ο ίδιος με αυτόν που ήταν μέχρι τις 10 Ιουνίου, όταν και έληξε η σύμβαση του προηγούμενου προσωπικού».

Υποστήριξη: SilkTech