Το κοινό "ρόστερ" της ΝΕΠ και του ΝΟΠ

Δευτέρα, Δεκέμβριος 10, 2018 - 2:20μμ

Ξεκίνησαν με μία νίκη και μία ισοπαλία στην πρεμιέρα της Α2 Εθνικής πόλο ο ΝΟΠ και η ΝΕΠ, οι δύο ομάδες της Πάτρας, που για μια ακόμα φορά θα αγωνιστούν στο ίδιο πρωτάθλημα.

Χρόνια «άσπονδοι φίλοι και γειτόνοι» έχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία, με πιο βασικό την -σχεδόν κοινή- δεξαμενή με την οποία αντλούν παίκτες ο ένας από τον άλλον.

Τούτο γίνεται από τη δεκαετία του 80, όταν ο ΝΟΠ έπαιρνε τα οποία καλά ταλέντα του Θριάμβου, στον οποίο με τη σειρά τους κατέληγαν παίκτες που δεν έκαναν στον ΝΟΠ, δοθέντος ότι οι δύο ομάδες είχαν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους.

Το ίδιο ισχύει και φέτος, καθώς 14 παίκτες που αγωνίζονται στην ΝΕΠ και στον ΝΟΠ έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν και στην άλλη ομάδα!

Αυτή τη στιγμή στην ΝΕΠ αγωνίζονται οι εξής με θητεία στον ΝΟΠ: Τουλγαρίδης, Φυκούρας, Καρβουντζής, Αντίοχος, Γατομάτης, Κανελλοπουλος, Μεντζίνης, Στροφύλλας, Δουρίδας, αλλά και ο Πάνος Καρύδης που αρχικά αποκτήθηκε φέτος από τον ΝΟΠ, με τον οποίο προπονούνταν μέχρι πριν ένα μήνα, αλλά τελικά κατέληξε στην ΝΕΠ.

Αντίστροφα παίκτες του ΝΟΠ, με θητεία στην ΝΕΠ, είναι φέτος οι Πολλάτος, Γκότσης, Δίπλαρος, Ορφανός.

Και βέβαια και οι προπονητές των δύο ομάδων έχουν δουλέψει και στον πάγκο της «αντίπαλης», δηλαδή οι Αναστασόπουλος και Σακκαλής, όπως και οι συνεργάτες τους, Λαμπάτος, Βασιλόπουλος, Γιαννόπουλος. Το ίδιο ισχύει και για πολλά διοικητικά στελέχη!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech