Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι ομάδες Κ11 και Κ13 των ακαδημιών της Παναχαϊκής

Πέμπτη, Απρίλιος 5, 2018 - 3:36μμ

Πλούσιες σε παραστάσεις και εμπειρίες επέστρεψαν αργά χθες το βράδυ στην Πάτρα οι ομάδες Κ11 και Κ13 των Ακαδημιών της Παναχαϊκής, οι οποίες με θετικό πρόσημο 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες κατέκτησαν και οι δύο την 2η θέση, στο 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Νέων «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» που φιλοξενήθηκε στον Δήμο Πύλου Νέστορος από την Μ. Δευτέρα έως και χθες Μ. Τετάρτη.

Οι νεαροί «κοκκινόμαυροι» άσσοι κατάφεραν να φτάσουν στους τελικούς των αντίστοιχων κατηγοριών τους αντιμετωπίζοντας με επιτυχία Ακαδημίες με μεγαλύτερη εμπειρία από συμμετοχές σε αντίστοιχα τουρνουά.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τόσο η Κ11 όσο και η Κ13 έχασαν στους δυο τελικούς του τουρνουά αντιμετωπίζοντας μικτές ομάδες οι οποίες απαρτίζονταν και από παιδιά μεγαλύτερων ηλικιακά κατηγοριών.

Η συμμετοχή της Παναχαϊκής στο Τουρνουά της Πύλου σηματοδότησε παράλληλα το ιδιαίτερο βάρος που δίνει σε αυτό τον τομέα η Παναχαϊκή της νέας εποχής.

Αξίζει να σημειωθεί η εκπληκτική υποδοχή που επεφύλαξαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές χθες βράδυ, οπαδοί από τους Nortenos κατά την άφιξη τους στα γήπεδο της Παναχαϊκής!

Στην αποστολή της Παναχαϊκής συμμετείχαν και αγωνίστηκαν τα παρακάτω παιδιά:

Κ11: Αμπάζι Άγγελος, Ανδρεόπουλος Άγγελος, Καραπαπάς Αλέξανδρος, Βασιλείου Βασίλης, Βανδώρος Δημήτρης, Σεργιέφ Παύλος, Λανόπουλος Χρήστος, Παναγόπουλος Απόστολος, Μακρής Σταμάτης, Κατριμπούζας Διονύσης, Παναγιωταρόπουλος Νίκος, Λιάτος Σπύρος, Παναγιωτόπουλος Διονύσης, Μαρκόπουλος Σωτήρης.

Κ13: Δημητρόπουλος Διονύσης, Τσίντζηρας Μάριος, Σουλεϊμάνι Ραφαήλ, Βαρδακαστάνης Παναγιώτης, Συνοδινός Γιάννης, Καλπακιώρης Γιώργος, Παντελής Μανώλης, Ρουμελιώτης Παναγιώτης, Χότζα Κωνσταντίνος, Ανδρεόπουλος Νικόλας, Πρέγκα Αρμάντο, Πρέτζας Λάμπρος, Μαρλαφέκας Παναγιώτης, Καραμπούλας Γιώργος, Πετράτος Ηλίας, Παναγιωταρόπουλος Κωνσταντίνος, Βεντουρής Ανδρέας, Βλάχος Θόδωρος, Τριανταφύλλου Γιώργος.

Την αποστολή των Ακαδημιών της Παναχαϊκής συνόδευαν η υπεύθυνη της Γραμματείας Ανδριανή Χριστοδουλοπούλου και οι προπονητές Βαγγέλης Γκάτσης, Γιάννης Κατσαραίος και Δημήτρης Σακελλαρόπουλος.

Στο Τουρνουά συμμετείχαν οι εξής ομάδες: Παναχαϊκή, Παναιτωλικός, Τσικλητήρας Πύλου, ΑΟ Θήβας, Παπαφλέσσας Χώρας, ΑΟ Μεθώνης, Αίαντας Καλαμάτας, Πατίστα, Τορνέϊντος, και Δόξα Πηγαδακίων.

Αναλυτικά οι αγώνες και τα αποτελέσματα των «κοκκινόμαυρων» ομάδων από τους ομίλους μέχρι τους τελικούς ήταν τα εξής:

Κ11
ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ 4-2
ΤΟΡΝΕΪΝΤΟΣ 2 – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 4-4
ΠΑΤΙΣΤΑ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-6

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
ΤΟΡΝΕΪΝΤΟΣ 1 – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 3-4

ΤΕΛΙΚΟΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Κ11) – ΘΗΒΑ (ΜΙΚΤΗ Κ11- Κ13) 1-7

Κ13
ΟΜΙΛΟΣ
ΜΕΘΩΝΗ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-2
ΑΙΑΝΤΑΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2-1
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-5

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΘΗΒΑ 5-0

ΤΕΛΙΚΟΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Κ13) – ΑΙΑΝΤΑΣ (ΜΙΚΤΗ Κ13 - Κ15)  1-4

Υποστήριξη: SilkTech