Ιστιοπλοΐα: Το κοινό όραμα του ΙΟΠ με το ΝΟΠ

Παρασκευή, Φεβρουάριος 2, 2024 - 9:30μμ
Αντιπροσωπεία ΝΟΠ στην ετήσια εκδήλωση των βραβεύσεων και της Βασιλόπιτας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών

Αντιπροσωπεία του ΝΟΠ βρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση των βραβεύσεων και της βασιλόπιτας του ΙΟΠ.

Σε σχετική του ανάρτηση ο Πατρινός Όμιλος, αναφέρει: "Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με νέες διακρίσεις & περαιτέρω διεθνή προβολή του ΙΟΠ, μαζί με την αξιοποίηση της εμπειρίας για την διοργάνωση σπουδαίων αθλητικών γεγονότων στο άμεσο μέλλον.

Εκ μέρους του ΝΟΠ θεωρούμε ουσιαστική την εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των δύο ναυτικών σωματείων μας, με αποκλειστικό στόχο την ανάδειξη και καθιέρωση της ιστιοπλοΐας στον υπέροχο Πατραϊκό Κόλπο. Όπως ανέφερε στην εισαγωγική του ομιλία ο πρόεδρος του ΙΟΠ κ. Κ.Καλογερόπουλος, η δρομολόγηση ενός πρωτοποριακού Patras Sailing Center είναι το κοινό όραμά μας, αλλά αγκαλιάζει όλον τον ναυταθλητισμό της Πάτρας στα 40 χιλιόμετρα ακτογραμμής της πόλης.
Η συνδιοργάνωση ιστιοδρομιών θα συνεχιστεί στην διάρκεια της χρονιάς, ενώ επίσης θα επιδιωχθούν κοινές δράσεις για ενημέρωση και προώθηση της ιστιοπλοΐας στην νεολαία.
Ευχαριστούμε για την πρόσκληση να παρευρεθούμε στην εντυπωσιακή εκδήλωση και την τιμή της κοινής διοργάνωσης των δύο αγώνων ανοικτής θάλασσας.
Καλή ναυτική χρονιά!"
Υποστήριξη: SilkTech