Η σημαία της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας χειροσφαίρισης στο μουσείο της Ακαδημίας των Σπορ

Τετάρτη, Μάρτιος 29, 2023 - 9:52πμ
Τη δώρισε ο πρώην αθλητής της ομάδας Μιχάλης Μάρκοβιτς

Η σημαία της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας χειροσφαίρισης πλέον θα διακοσμεί τους χώρους του μουσείου της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας.

Ο πρώην αθλητής (πίβοτ) της ομάδας και νυν διεθνής διαιτητής πόλο Μιχάλης Μάρκοβιτς μην ξεχνώντας ένα κομμάτι της αθλητικής του καριέρας και στο χάντμπολ (εκτός του πόλο) δώρισε την σημαία στο μουσείο, η οποία είναι από τον τελικό του τσάμπιονς λιγκ ανδρών της Κολωνίας στην Γερμανία το 2012, μεταξύ των ομάδων Κίελο (Γερμανίας) και Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανίας) με νικητή το Κίελο με σκορ 26-21.
Ο Μιχάλης Μάρκοβιτς δηλώνει για την κίνηση του αυτή: "Υπάρχει αυτός ο φανταστικός - αθλητικός χώρος στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ Πάτρας στο Κουκούλι, στο γήπεδο Κ. Πετρόπουλος, όπου υπάρχουν εκθέματα της ιστορίας της Πατραϊκής χειροσφαίρισης και όχι μόνον. Με την κίνηση μου αυτή θέλησα να προσφέρω και εγώ στην αναβάθμισή του υλικού του μουσείου, ενώ για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω τον δάσκαλό μου, τον Γιάννη Παπαγιαννόπουλο, τόσο στο λύκειο που τον είχα καθηγητή όσο και στο χάντμπολ στην Ακαδημία των Σπορ για τις προσπάθειες που κάνει και κρατάει την φλόγα του χάντμπολ στην Πάτρα ακόμη αναμμένη".

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech