Η είσοδος του Άρη Βανταράκη στο "House of Fame" και η συγκινητική οικογενειακή ιστορία

Τρίτη, Φεβρουάριος 16, 2021 - 2:02μμ

Την πρώτη του εμφάνιση έκανε το απόγευμα της Δευτέρας ο πατρινός βολειμπολίστας Άρης Βανταράκης στο House of Fame. Μετά τα πρώτα βήματα που έχει κάνει στο χώρο του τραγουδιού είναι πλέον ένας από τους σπουδαστές του τηλεοπτικού μουσικού παιχνιδιού που θα προβάλλεται από τον ΣΚΑΙ.

Ο ίδιος όταν συστήθηκε στους καθηγητές και τους συμπαίκτες του, μοιράστηκε την πιο δύσκολη στιγμή που έζησε η οικογένεια του.

«Μία πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή μου ήταν ο πατέρας μου (Σ.Σ. πρώην γεν. γραμματέας της ΠΓΕ) διαγνώστηκε με νεφρική ανεπάρκεια. Ήμασταν τυχεροί που η μητέρα μου ήταν συμβατή δότρια κι έτσι είναι υγιής. 

Μέσα από από αυτή την περιπέτεια που περάσαμε οικογενειακώς, κατάλαβα τι σημαίνει πραγματική αγάπη» είπε.

Τι θα δούμε στο House of Fame 

Η πιο fun μουσική Ακαδημία υποδέχεται δεκαοχτώ ταλαντούχους τραγουδιστές από Ελλάδα και Κύπρο. Για τους επόμενους μήνες οι σπουδαστές γίνονται και συγκάτοικοι στο ίδιο σπίτι όπου όλοι οι χώροι είναι κοινόχρηστοι.

Οι σπουδαστές ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα μαθημάτων από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα ενώ απαγορεύονται οι αδικαιολόγητες απουσίες. Κάμερες και μικρόφωνα καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα την καθημερινότητά τους με τις σημαντικότερες στιγμές να προβάλλονται καθημερινά το απόγευμα.

Υποστήριξη: SilkTech