Η Δύναμη Πατρών προπονήθηκε με τους θρύλους του τάε κβον ντο

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 19, 2018 - 4:13μμ

Σε ένα από τα μεγαλύτερα αγωνιστικά σεμινάρια υψηλών προδιαγραφών συμμετείχε  αποστολή της Δύναμης Πατρών και ο προπονητής της Σταύρακας Γιώργος.

Το μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα Αγωνιστικό σεμινάριο Paul Green & Gareth Brown πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 15-16 Σεπτεμβρίου στο κλειστό ολυμπιακό γυμναστήριο Γαλατσίου, δίνοντας στους αθλητές μας τη δυνατότητα να προπονηθούν από τα δύο είδωλα του Ταεκβοντό και να συμμετάσχουν σε προπόνηση αγωνιστικής τακτικής κάτω από την επίβλεψη των παγκόσμιου φήμης προπονητών.

Οι προπονητές Paul Green & Gareth Brown έχουν αναπτύξει αθλητές στην ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας ενώ παράλληλα αποτελούν εθνικούς προπονητές των ΗΠΑ. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τους εκατοντάδες αθλητές που συμμετείχαν το διήμερο αυτό, δημιουργήσαν τις προϋποθέσεις για ένα υψηλού επιπέδου σεμινάριο από το οποίο οι αθλητές της Δύναμης αποκόμισαν πολύτιμες γνώσεις.

Μάλιστα, στα πλαίσια των μαθημάτων αγωνιστικής τακτικής από τους μετρ του είδους, ο αθλητής μας Αργύρης Σοφοτάσιος ενθουσίασε και χρησιμοποιήθηκε από τους προπονητές για την επίδειξη των ασκήσεων λαμβάνοντας ευχές για την επερχόμενη συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα Νέων του Μπουένος Άιρες.

Υποστήριξη: SilkTech