H διοίκηση της ΕΑΠ στηρίζει Κορδό: "Ουδέποτε αμφισβητήθηκε ο προπονητής της ομάδας"

Τετάρτη, Δεκέμβριος 5, 2018 - 3:33μμ

Η διοίκηση της ΕΑΠ με ανακοίνωση της απαντά στο δημοσίευμα του sportin.gr "Πρόβλημα με Κορδό στην ΕΑΠ;" τονίζοντας ότι στηρίζει τον προπονητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ Νικόλαο Κορδό. Αναλυτικά:

«To λιγότερο ατυχή και άστοχα μπορούν να χαρακτηριστούν δημοσιεύματα που εμφανίζουν εσωτερικά προβλήματα στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ, η οποία εδώ και καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο από γνωστά άτομα που υπηρετούν την εσωστρέφεια και τη μιζέρια.

Ουδέποτε αμφισβητήθηκε ο προπονητής της ομάδας, Νικόλαος Κορδός, ούτε τέθηκε ζήτημα αντικατάστασής του από τη Διοίκηση.

Μάλιστα, προκαλεί εύλογες απορίες το γεγονός ότι οι υποτιθέμενες αντιδράσεις είδαν το φως της δημοσιότητας, λίγο πριν τον αγώνα της ΕΑΠ με τον ΑΟ Αιγιαλέων για το Κύπελλο Ελλάδος (1η αγωνιστική, 1ης φάσης).

Προφανώς οι «γνωστοί- άγνωστοι» που επιδιώκουν τη διάλυσή της θέλουν με κάθε τρόπο να βρίσκονται στην επιφάνεια «πυροδοτώντας» το κλίμα ακόμη και σε στιγμές κρίσιμες για την ενότητα, την συνοχή και την συνολική απόδοση της ομάδας.

Όσον αφορά στις δηλώσεις παικτών, οι οποίοι ουδέποτε απευθύνθηκαν στη Διοίκηση για οποιοδήποτε θέμα, καλό είναι να γίνονται πρώτα ενώπιον των αρμοδίων, για μην υπάρχει ο κίνδυνος παρερμηνειών.

Αφήνουμε στην άκρη τις μικροπρέπειες και παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, όλοι μαζί, όπως άλλωστε μας επιτάσσει η ιστορία μας».

Υποστήριξη: SilkTech