Γιώργος Νανόπουλος: «Αποχωρώ λόγω υποχρεώσεων εκτός βόλεϊ»

Πέμπτη, Απρίλιος 4, 2019 - 8:01πμ

Δημόσια τοποθέτηση έκανε ο πρώην πια προπονητής των κοριτσιών του Απόλλωνα, Γιώργος Νανόπουλος, με αφορμή το τέλος της συνεργασίας του με τη γυναικεία ομάδα των «μελανόλευκων». Διαβάστε την αναλυτικά στο sportin.gr

Υποστήριξε αναλυτικά:

«Θα ήθελα απλώς για την πιο ολοκληρωμένη εικόνα των πραγμάτων να σημειώσω ότι για την αποχώρησή μου έχω ενημερώσει εδώ και καιρό τους υπεύθυνους του Απόλλωνα, ανεξαρτήτως αν έμενε ή υποβιβαζόταν η ομάδα λόγω των υποχρεώσεών μου εκτός Βόλεϊ.

Φυσικά και αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί ως προπονητής, αλλά πρέπει να αναφερθεί πως στον 1ο γύρο που η ομάδα προπονιόταν όλη μαζί είχαμε φέρει νίκες και αποτελέσματα που λόγω του μικρού μ.ο. ηλικίας της ομάδας για Α2 ήταν θετικά τα μέγιστα, ενώ στον 2ο γύρο που βασικές Αθλήτριες με αυξημένες υποχρεώσεις ως φοιτήτριες- μαθήτριες αδυνατούσαν να ακολουθήσουν πλήρως το πρόγραμμα των προπονήσεων-αγώνων και με τραυματισμούς στη μέση της χρονιάς, εκ των πραγμάτων μας έβγαλαν εκτός ρυθμού παίζοντας σχεδόν σε κάθε αγώνα με απουσίες και διαφορετικά σχήματα κάνοντας να φαντάζει επιτυχία και το ότι καταφέραμε αγωνιστικά να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα της Α2.

Επίσης φέτος και σαν ομάδα νεανίδων βγήκαμε πρωταθλητές στην ΕΣΠΕΠ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Υποστήριξη: SilkTech