Γιατράς: «Είμαστε σε περίοδο ντεφορμαρίσματος»

Τετάρτη, Απρίλιος 10, 2019 - 11:43μμ

Το αποτέλεσμα μόνο κρατάει ο Μάκης Γιατράς από τη σημερινή νίκη του Προμηθέα επί του Λαυρίου. Ο τεχνικός των Πατρινών παράλληλα έδωσε το σύνθημα για το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Από το σημερινό παιχνίδι κρατάω μόνο τη νίκη. Μόνο αυτό είναι το κέρδος. Σε γενικές γραμμές το τελευταίο διάστημα δεν παίζουμε καλά και παιχνίδια που πρέπει και μπορούμε να τα κερδίσουμε σχετικά εύκολα είτε τα χάνουμε είτε κερδίζουμε δύσκολα.

Και σήμερα χάσαμε εύκολα καλάθια, χάσαμε βολές, χάσαμε μόνοι μας λέι-απ και τρώμε τάπες μόνοι μας. Η ομάδα έχει ντεφορμάρισμα και παίζουμε λες και τώρα βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. Στα 3 παιχνίδια που απομένουν θα παλέψουμε για το καλύτερο.

Είναι καθήκον όλων μας να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι-οφ σε έναν μήνα. Εκεί πρέπει να δούμε μια άλλη ομάδα. Γίνονται ανεξήγητα πράγματα, μη φυσιολογικά. Παίζουμε κάτι άλλο και όχι το μπάσκετ που μας αρέσει και που μπορούμε να παίξουμε.

Θέλω, τέλος, να κάνω και ένα σχόλιο για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα. Είμαστε μια ομάδα από την επαρχία που έχει κόσμο στο πλευρό της. Δυστυχώς, η ώρα των 3.45μ.μ. για να γίνεται ένα παιχνίδι, αποτελεί εμπόδιο για τους φίλους μας.

Είναι μια ώρα απαγορευτική για να έρθει κόσμος στο γήπεδο. Οι αρμόδιοι και γενικότερα όσοι αγαπούν το μπάσκετ οφείλουν να δουν το θέμα αυτό που είναι πολύ σοβαρό και να βρουν μια λύση».

 

Υποστήριξη: SilkTech