Γ. Αποστολόπουλος: «Περήφανος που συνέβαλα στην αναγέννηση της Παναχαϊκής»

Παρασκευή, Ιούλιος 6, 2018 - 7:10μμ

O πρώην πλέον διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Γιώργος Αποστολόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε και όχι μόνο.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

 «Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου και τη λήξη της θητείας μου ως διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ήθελα  και καταρχάς να ευχαρίστηση τους συμμάχους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν , ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της ΠΑΕ Κώστα Μπακαλάρο για τη στήριξη του, την πολύτιμη καθοδήγηση του και την βαθιά ανθρώπινή συμπεριφορά του.

Τον Κώστα Κατσουράνη για τη συνεργασία και την υπομονή που έδειξε μέχρι να μπούμε σε μια σειρά. Τον Πάρι Γεωργακόπουλο για τη ουσιαστική βοήθεια και το Γιώργο Κυριακόπουλο για τη συμπαράσταση του και φυσικά όλα τα παιδιά στα γραφεία. Τους Τ. Κυριακόπουλο και Σ. Οφρυδόπουλο για την άψογη συνεργασία  και δεν πρέπει να ξεχάσω τους Δ. Τσαούσογλου και Γ. Φαφούτη για τη νομική τους φροντίδα.

Σε μια αντικειμενικά απαιτητική χρονιά και ξεκινώντας από το μηδέν, εκτέλεσα τα καθήκοντα μου με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και ιδιαίτερη προσοχή αλλά και σεβασμό προς όλες τις κατευθύνσεις.

Είναι περιττό να αναφέρω πόσο σημαντικό είναι το εργο της συμμαχίας για την Πάτρα και περιττό να πω ποσό τεράστιο είναι το μέγεθος της Παναχαϊκής και σε ποια κατηγορία ανήκει ενώ είναι υπεράνω προσώπων, παικτών και ιδιοκτησίας.

Αυτό που πρέπει να πω είναι ότι χρειάζεται δύναμη, υπομονή και επιμονή στο σχέδιο που θα την ξαναφέρει ψηλά στην εκτίμησή του ποδοσφαιρικού κόσμου και μέσα στις καρδιές των περισσοτέρων Πατρινών. 

Δεν θα ξεχάσω τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της Παναχαϊκής για τα μοναδικά συναισθήματα που απλόχερα προσέφεραν, εγω θα είμαι πάντα περήφανος που συνέβαλα στην αναγέννηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή».

Υποστήριξη: SilkTech