Φουλ για διάκριση η παιδική ομάδα του ΝΟΠ

Πέμπτη, Αύγουστος 6, 2020 - 11:05πμ

Τα δύο τελευταία ηλικιακά πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης (απομένουν μόνο τα Μίνι Παίδων και Μίνι Κορασίδων, σε εκκρεμότητα), του προγραμματισμού της ΚΟΕ στην επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης, ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες με την διεξαγωγή των Τελικών τους φάσεων.

Από αύριο (6/8) έως την Κυριακή (9/8) του Παιδικού πρωταθλήματος και από την Παρασκευή (7/8) έως την Κυριακή (9/8) του πρωταθλήματος Κορασίδων.

ΠΑΙΔΙΚΟ

Α' ΟΜΙΛΟΣ (Δημοτικό Αλίμου): ΟΥΚ Βόλου, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ

Β' ΟΜΙΛΟΣ (Δημοτικό Αλίμου): ΝΟ Χανίων, ΝΟ Πατρών, ΝΟ Βουλιαγμένης, Υδραϊκός, Νηρέας Γέρακα

Αντίστροφα μετρά η ομάδα παίδων πόλο του ΝΟΠ η οποία την Πέμπτη (6/8) ρίχνεται στη μάχη της τελικής φάσης, του Πανελλήνιου πρωταθλήματος όπου έχει στόχο να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Σακκαλής, δήλωσε: «Οι στόχοι της παιδικής ομάδας είναι διαφορετικοί σε σχέση με το εφηβικό που αγωνιστήκαμε με μικρότερα ηλικιακά αθλητές. Δεν κρύβουμε πως βλέψεις μας είναι να πάρουμε ένα μετάλλιο αλλά θα πρέπει να κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας. Η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην χαλαρώσουμε ούτε λεπτό προκειμένου να βρεθούμε εκεί που αξίζουμε».

Τα ονόματα των αθλητών του ΝΟΠ που θα συμμετάσχουν στη τελική φάση πόλο παίδων στην Αθήνα είναι:
Γεωργαράς Απόστολος
Γιώτης Αλκιβιάδης
Δρίζης Μιχαήλ
Καραϊσκος Άγγελος
Λιάτσος Θεόδωρος
Λυκούδης Σπύρος,
Μαυριόπουλος Χρήστος
Μούρτζης Νικόλαος
Μπετχαβάς Θωμάς
Μπιτσάκος Ανδρέας
Νταφογιάννης Ιωάννης-Νικόλαος
Πριτσαπίδουλας Γεώργιος
Τρασάϊ Χριστόφορος
Τσούλης Άγγελος
Φιλιππάτος Οδυσσέας
Χρηστάκης Κων/νος
Χριστοδουλόπουλος Νικόλαος.
Προπονητής της ομάδας είναι ο Κώστας Σακκαλής με βοηθό του τον Βασίλη Λαμπάτο. Αρχηγός της αποστολής είναι ο υπεύθυνος της ομάδας Αλέξανδρος Χριστοδουλόπουλος.

Υποστήριξη: SilkTech