Φώτης Σαραντόπουλος στο sportin.gr: «Οι αγώνες θα γίνουν και θα είναι πολύ καλοί για την Πάτρα»

Τρίτη, Ιανουάριος 22, 2019 - 2:26μμ

Συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων και τον νέο Πρόεδρο της  Οργανωτικής Επιτροπής Φώτιο Σαραντόπουλο, με τον αντιπρόεδρο Πλάτωνα Μαρλαφέκα, πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης την Τρίτη (22/1).

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ανάλυση του χρονοδιαγράμματος εκτέλεσης του "master plan" στην πορεία για τη διεξαγωγή των Αγώνων. Ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε προβεί στην αντικατάσταση του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής, μετά την παραίτηση που υπέβαλε ο κ. Θεόδωρος Μενεγής για προσωπικούς λόγους.

Ο νέος πρόεδρος στην πρώτη του τοποθέτηση στο sportin.gr, δήλωσε: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι οι αγώνες θα γίνουν και θα είναι πολύ καλοί για την Πάτρα. Είναι μία ομαλή μετάβαση. Παραλαμβάνω και συνεχίζω».

Στη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αναφέρεται:

«Ο Υφυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Μενεγή για τη μέχρι σήμερα προσφορά του, τόσο στο στάδιο της διεκδίκησης των Αγώνων όσο και μετά, όταν υπό ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα εκκίνησε τις διαδικασίες δημιουργίας του master plan και παρέμεινε στη θέση αφιερώνοντας το σύνολο του χρόνου του μέχρι και την παράδοση, τόσο του "master plan όσο και του προϋπολογισμού, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα του όλου εγχειρήματος.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης κατανόησε πλήρως τους προσωπικούς λόγους του κ. Μενεγή και τον ευχαρίστησε θερμά για την ανιδιοτελή προσφορά του και τον χρόνο τον οποίο διέθεσε στην προσπάθεια για επιτυχείς Αγώνες.

Ο νέος πρόεδρος της Ο.Ε. κ. Σαραντόπουλος είναι συνταξιούχος Ειρηνοδίκης, έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πατρέων και εκτιμάται ότι με την πολύτιμη επιστημονική και επαγγελματική εμπειρία του, μπορεί να υλοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το project για διαφορετικής φιλοσοφίας Αγώνες.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech