Έρχεται η 16η Ημέρα Αθλητισμού 2023 του Πανεπιστημίου Πατρών

Δευτέρα, Μάιος 29, 2023 - 10:09πμ
Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών στην Πανεπιστημιούπολη, την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023, και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα διεξαχθεί η 16η Ημέρα Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών.
Σε διάφορα αθλήματα θα αγωνιστούν Φοιτητές και Φοιτήτριες, Εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς και φίλοι και πολίτες της Πάτρας που διαθέτουν κάρτα μέλους του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.
Στην Ημέρα Αθλητισμού θα ολοκληρωθούν οι τελικές φάσεις των παρακάτω διατμηματικών φοιτητικών πρωταθλημάτων:
Ποδοσφαίρου
Καλαθοσφαίρισης
Πετοσφαίρισης
Beach Volley

Θα διεξαχθούν αγωνίσματα Κλασικού Αθλητισμού (μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή): 

https://gym.upatras.gr/2023/05/19/esoteriko-protathlima-stivoy-stin-16i-imera-athlitismoy-panepistimioy-patron-diloste-symmetochi/

  • 100μ. Φοιτητών
  • 100μ. Φοιτητριών
  • 100μ. Διδασκόντων, λοιπών Εργαζομένων, Φίλων
  • 400μ. Φοιτητών
  • 400μ. Φοιτητριών
  • 800μ. Φοιτητριών
  • 1500μ. Φοιτητών
  • 1500μ. Διδασκόντων, λοιπών Εργαζομένων, Φίλων

Θα βραβευθεί επίσης από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο και ο κ. Γεώργιος Βαρελάς, Ε.ΔΙ.Π. Πανεπιστημίου Πατρών, για την αφίσα που δημιούργησε και η οποία επιλέχθηκε στον 3ο Διαγωνισμό Αφίσας Ποδηλατικής Βόλτας 2023 του Πανεπιστημίου Πατρών και η οποία πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαΐου 2023.

Η 16η Ημέρα Αθλητισμού στηρίζεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών και την Επιτροπή Αθλητισμού του Ανώτατου Ιδρύματος. Επίσης υποστηρίζεται από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας και το Σύνδεσμο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Βόρειας Πελοποννήσου. Την οργανωτική επιμέλεια έχουν τα μέλη ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού (Ε.Ε.Π.) Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, το διοικητικό προσωπικό του Γυμναστηρίου καθώς και οι αποσπασμένοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο για το 2022-2023.

Σε μήνυμά του ο συντονιστής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, μέλος Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής κ. Άρης Αγγελόπουλος, αναδεικνύει τη σημασία της διαχρονικής στήριξης και πραγματοποίησης του θεσμού της «Αθλητικής Ημέρας του Πανεπιστημίου Πατρών» δηλώνοντας εμφατικά πως «όταν η μαζική άθληση ξεκινά από τους χώρους της Εκπαίδευσης και του οργανωμένου και υγιούς σωματειακού αθλητισμού, μπορεί να επιτύχει την δια βίου ισορροπία μεταξύ διανοητικής και σωματικής δραστηριότητας, την ψυχική και σωματική ευφορία».

Το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο μας περιμένουν να ζήσουμε και να παρακολουθήσουμε τους αγώνες!

Υποστήριξη: SilkTech