Επιστροφή στη δράση με τη Σπάρτη (17:00) στην Αγυιά

Κυριακή, Μάιος 13, 2018 - 11:35πμ

Στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις επιστρέφει η Παναχαϊκή μετά από τρεις εβδομάδες. Οι «κοκκινόμαυροι» υποδέχονται (17:00, live από το sportin.gr) τη Σπάρτη στην Αγυιά για την 31η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Να κλείσει επιτυχημένα μια πολύ καλή σεζόν, που την βρήκε να επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες και να διεκδικεί με αξιώσεις την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, θέλει η Παναχαϊκή στις τελευταίες τέσσερις στροφές του πρωταθλήματος.

Οι «κοκκινόμαυροι» μετά τους έξι ξεκούραστους βαθμούς που πήραν χωρίς να αγωνιστούν (με Βέροια και Αχαρναϊκό, που έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, αντιμετωπίζουν στις τελευταίες αγωνιστικές όλες της ομάδες του «βυθού» της βαθμολογίας, η οποίες θα έχουν και ισχυρό κίνητρο για τη σωτηρία τους.

Από την άλλη η Παναχαϊκή είναι αγκαλιά με τη μαθηματική εξασφάλιση της τρίτης θέσεις, που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να δώσει την άνοδο για τη μεγάλη κατηγορία, αλλά αποτελεί και συνάμα μια μεγάλη επιτυχία για τους «κοκκινόμαυρους» που στηρίχθηκαν στην ομοιογένεια και το οργανωμένο ποδόσφαιρο.

Αυξάνονται συνεχώς τα προβλήματα για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, όσο φτάνουμε στο φινάλε της σεζόν και στερείται πολλών και ποιοτικών λύσεων. Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» θέλει ούτως ή άλλως, να δώσει χρόνο συμμετοχής στα νεαρότερα παιδιά και στους παίχτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά και επέλεξε για την αποστολή τους:

Σούλη, Χαλκιά, Μπαμπούνη, Ντάσιο, Πολίμο, Μπουτζίκο, Πολυχρόνη, Σωτηράκο, Λουμπαρδέα, Φωτάκη, Πλέγα, Αργυρόπουλο, Κωνσταντακόπουλο, Μουστακόπουλο, Μαστραντωνάκη, Αποστολόπουλο, Κυνηγόπουλο, Μασούρα, Αντωνακόπουλο και Μωραΐτη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Φουρλάνος, Στεργίδης, Βασιλείου, Μπιτσάκος, Μακρυδημήτρης και Ελευθεριάδης λόγω τραυματισμού και οι Βρονταράς, Γκίνο λόγω ενοχλήσεων.

Υποστήριξη: SilkTech