Δύο προσθήκες στην Παναχαϊκή - τρεις αποχωρήσεις

Τρίτη, Φεβρουάριος 1, 2022 - 2:32μμ
Τσακμάκης - Μακρής

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τσακμάκη.

Ο Δημήτρης Τσακμάκης είναι 22 ετών (28/7/1998) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Πριν συμφωνήσει με την Παναχαϊκή αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας με τη φανέλα της Panevezys. Τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Super League 2 και Football League με τον ΟΦ Ιεράπετρας και την Τρίγλια, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Άγιο Νικόλαο και στις μικρές ομάδες του Πλατανιά. "Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην "κοκκινόμαυρη" οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συμφωνητικό συνεργασίας με ακαδημίες της Πάτρας - Ο Γιάννης Μακρής από τον Δαβουρλή Κ' 92 στην Παναχαϊκή

Με σταθερά και μεθοδικά βήματα η Παναχαϊκή σε όλα τα επίπεδα. Ολοκληρώθηκε το πρώτο βήμα συνεργασιών με τις ακαδημίες της πόλης μας, που θα αποτελούν τη βάση της εκπαίδευσης των ποδοσφαιριστών που μελλοντικά θα φορέσουν την κοκκινόμαυρη φανέλα. Οι ακαδημίες που υπέγραψαν το συμφωνητικό συνεργασίας και πλέον ανήκουν στο δίκτυο ακαδημιών της Παναχαϊκής είναι: ΑΟ Δίας, Δαβουρλής Κ' 92, Νίκη Προαστείου, Θησέας-Αστέρας Μιντιλογλίου, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Θύελλα Αιγίου, ΑΠΣ Πάτραι. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας έγινε ήδη η πρώτη προσθήκη στην ομάδα μας. Ο Γιάννης Μακρής από τον Δαβουρλή Κ' 92 ενσωματώθηκε στην Παναχαϊκή και πλέον ανήκει στο δυναμικό των "κοκκινόμαυρων". "Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Παναχαϊκής και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τρεις αποχωρήσεις παικτών
Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοίνωσε τρεις αποχωρήσεις παικτών:
Ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Μπαμπούνης πήρε μεταγραφή στον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Ο Ανδρέας Θωμάς παραχωρήθηκε στον Διαγόρα με τη μορφή δανεισμού, ενώ με τον ίδιο τρόπο μετακινήθηκε στην Αναγέννηση Πατρών ο τερματοφύλακας Γιάννης Κοντογιώργης. "Ευχόμαστε και στους τρεις ποδοσφαιριστές καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες με τις νέες τους ομάδες" αναφέρει σχετικά με ανακοίνωση της.

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Τηλυκράτη Λευκάδας
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Παναχαϊκής για τον εντός έδρας αγώνα της 17ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας (2/2 - 15:00). Ο Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε αποστολή που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασόπουλος, Κολοβούρης, Παπαδόπουλος, Τσακμάκης, Κυβελίδης, Στεργίδης, Καρακλάιτς, Γούλας, Καρπαθάκης, Στασινόπουλος, Κέρι, Θανόπουλος, Αλεξόπουλος, Μικελάτος, Λιμάτσι, Λούσκος, Λιποράσε, Παπαχρονόπουλος, Μαστραντωνάκης, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Σμίλτος, Χαντί.

Υποστήριξη: SilkTech