Δικαίωση για Ολυμπιάδα και Ντίνα Μπορνιβέλλι

Δευτέρα, Νοέμβριος 29, 2021 - 5:38μμ
Η Ντίνα Μπορνιβέλλι

Δικαίωση για την προπονήτρια στίβου Ντίνα Μπορνιβέλλι και τον σύλλογό της, την Ολυμπιάδα Πατρών συνιστά η ανάκληση ρεπορτάζ που έγινε από το sportsfeed.gr.

H ιστορία αφορά σε επεισόδιο που είχε γίνει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με αφορμή συνδρομές των ακαδημιών.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά ο γνωστός ιστότοπος προέβη στην ανάκληση του ρεπορτάζ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Την 13.1.2018 προβήκαμε σε ανάρτηση με τον τίτλο «Μηνύσεις στην Πάτρα για κερδοσκοπία στο Παμπελοποννησιακό».
Σύμφωνα με τον τίτλο και το κείμενο της ανάρτησης «υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις», επειδή η προπονήτρια στίβου του συλλόγου της Ολυμπιάδας Πατρών κ. Κωνσταντίνα Μπορνιβέλλι εισέπραττε συνδρομές, κατά παράβαση εντολής του αντιδήμαρχου αθλητισμού Πατρών και τα έσοδα αυτών των συνδρομών για λογαριασμό του παραπάνω σωματείου συνιστούσαν «κερδοσκοπία».
Έχοντας διερευνήσει το θέμα, οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να σημειώσουμε ότι τα προαναφερθέντα δημοσιεύθηκαν κατόπιν εσφαλμένης πληροφόρησης, καθώς δεν «πιάστηκε επ' αυτοφώρω» η ανωτέρω προπονήτρια να εισπράττει συνδρομές ούτε «υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις» ούτε η είσπραξη συνδρομών από το παραπάνω σωματείο συνιστά «κερδοσκοπία», λεκτικές διατυπώσεις τις οποίες ανακαλούμε στο σύνολο τους.
Σεβόμαστε και τιμούμε τα πρόσωπα τόσο της προπονήτριας όσο και του σωματείου με το οποίο συνεργάζεται. Εκφράζουμε δε τη λύπη και τη συγγνώμη μας για το παραπάνω περιστατικό, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι πρώτιστο μέλημα μας είναι η πλήρης, ακριβής και αντικειμενική παράθεση των γεγονότων, προς το σκοπό έγκυρης πληροφόρησης και ενημέρωσης των χρηστών της ιστοσελίδας μας, χωρίς προκατάληψη και χωρίς να επιδιώκουμε την προσβολή ουδενός προσώπου".

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech