Διασυλλογικοί αγώνες Σιρκουί από τον Π.Ο.Πατρών στην πίστα ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στα Βραχνέικα

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 7, 2018 - 5:44μμ

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 και από ώρα 10.00π.μ. ο Π.Ο.Πατρών θα διοργανώσει σε συνεργασία με την πίστα ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στα Βραχνέικα διασυλλογικούς αγώνες Σιρκουί στις παρακάτω κατηγορίες.

Με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής σας γνωρίζουμε τις τελικές συμμετοχές των αθλητών και αθλητριών ανά κατηγορία.

Κατηγορία ΜΙΝΙ Μικρά :                 10                    Κατηγορία ΜΙΝΙ Μεγάλα:        16

Κατηγορία ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ :      4                     Κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ:        14

Κατηγορία ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ :               3                     Κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ:                10

Κατηγορία ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ           5 ( 2 ΜΙΝΙ Μεγάλα και 3 ΜΙΝΙ Μικρά)

Σύμφωνα με τους κανονισμούς ποδηλασίας  ΤΜΗΜΑ 3 : ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ βάσει των άρθρων : 1.4.018  - 1.4.019 – 1.04.020  και 1.04.021 και βάσει των δηλώσεων συμμετοχής από τα σωματεία (Α.Ε.Κ. ΑΘΗΝΩΝ – ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑΣ – Α.Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ -  Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜ. ΠΥΡΓΟΥ Α.Ε.Κ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. – ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ και  Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ) θα γίνουν οι παρακάτω συγχωνεύσεις.

Οι ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ θα τρέξουν μαζί με τις ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ σε κοινό αγώνα και κοινή κατάταξη. Πατήματα της κατηγορίας Κορασίδων.

Τα ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΆ κορίτσια θα τρέξουν με τα ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ σε κοινό αγώνα και κοινή κατάταξη.

"Σας ενημερώνουμε ότι θα γίνει μέτρημα πατημάτων στα ποδήλατα 15΄πριν την εκκίνηση του κάθε αγώνα. Παρακαλούμε τους συνοδούς των σωματείων να έχουν έτοιμα τα ποδήλατα των αθλητών, διότι δεν θα υπάρχει ο χρόνος ρύθμισης την στιγμή του μετρήματος.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν οι αθλητές με το τέλος κάθε αγωνίσματος να εξέρχονται αμέσως από την πίστα για να αρχίζει έγκαιρα η επόμενη κατηγορία. Γενικά να πειθαρχούν στις υποδείξεις της αγωνοδίκου επιτροπής

Επίσης στον χώρο της πίστας θα μπορούν να είναι μόνο οι προπονητές των ομάδων, οι υπόλοιποι συνοδοί ή γονείς  θα παρακολουθούν τους αγώνες από τις κερκίδες δίπλα από την καφετέρια, όπου θα είναι διαθέσιμη για καφέ κλπ".

Υποστήριξη: SilkTech