Δεν χαλάει η συμφωνία Καλογερόπουλου - Μπάρλου

Τετάρτη, Φεβρουάριος 12, 2020 - 3:32μμ

Μία ακόμα κρίσιμη μέρα για τα διοικητικά της Παναχαϊκής. Από το πρωί φάνηκε να χαλάει η σχεδόν τελειωμένη συμφωνία για εμπλοκή του Γιώργου Μπάρλου στην ΠΑΕ, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ του sportin.gr και όλα δείχνουν πως τελικά οδηγούμεθα σε συμφωνία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μετά την συμφωνία της πλευράς του Γιώργου Μπάρλου με τον Σάκη Καλογερόπουλο, να αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας μέχρι το τέλος της χρονιάς και πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές, η πλευρά του κ. Μπάρλου ανέλαβε να πληρώσει τα άμεσα έξοδα που έπρεπε να εξοφληθούν μέχρι χθες (11/2), όπως το παράβολο της εγγυητικής, ώστε να μην τιμωρηθεί η Παναχαϊκή.

Οι άνθρωποι που θα αναλάμβαναν το μάνατζμεντ της ομάδας μάλιστα, άρχισαν ήδη τις επαφές για τη στελέχωση της ομάδας με τους Γιώργο Μπέζα και Γιώργο Σωτηρόπουλο, που αποχώρησαν πριν λίγο καιρό αλλά και με δύο εκπλήξεις που θα στελέχωναν το αγωνιστικό τμήμα και θα ζέσταιναν τον κόσμο που βρίσκεται στα όρια του. Ο ίδιος ο Γιώργος Μπάρλος είχε επαφές με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και τον Νίκο Λουμπαρδέα, για τις θέσεις του προπονητή και του Τεχνικού Διευθυντή αντίστοιχα.

Όλα αυτά μέχρι χθες αργά το βράδυ όταν και ο Σάκης Καλογερόπουλος, απαλλαγμένος από το βραχνά των -εντελώς- άμεσων εξόδων, συμφώνησε με τον δικό του προπονητή, Πέτρο Δημητρίου, που έφερε στην Πάτρα και μάλιστα θα πραγματοποιήσει την σημερινή προπόνηση, τορπιλίζοντας τη συμφωνία με τον Γιώργο Μπάρλο. Αυτό γιατί όπως είναι ευκόλως εννοούμενο, είναι αδύνατον να αναλάβει κάποιος τα έξοδα για τη χρονιά χωρίς να έχει το μάνατζμεντ της ομάδας.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Γιώργος Μπάρλος δεν σταματάει τις προσπάθειες να αναλάβει με τα πρόσωπα που έχει επιλέξει και είναι δεδομένο πως αν το καταφέρει, δεν θα μείνει κανένας από τους ήδη υπάρχοντες, συμπεριλαμβανομένου και του Πέτρου Δημητρίου, του οποίου η κάθοδος στην Πάτρα προκαλεί, δικαιολογημένα λόγω του παρελθόντος του, σωρεία σφοδρών αντιδράσεων.

Ηλίας Μάτσας

Υποστήριξη: SilkTech