Αυτό το Σάββατο όλοι οι Πατρινοί έχουν την ευκαιρία να κάνουν βολές με αγωνιστικά τόξα!

Παρασκευή, Ιούνιος 22, 2018 - 5:32μμ

Πλησιάζει η μεγάλη ώρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Νέων που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου στην Πάτρα, ωστόσο ο στόχος των διοργανωτών είναι να κάνουν όσο το δυνατό πιο γνωστό το άθλημα στους Πατρινούς και όχι μόνο.

Οι διοργανωτές λοιπόν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα επιδιώξουν να κάνουν γνωστό το ολυμπιακό άθλημά της τοξοβολίας σε όλους με μία ιδιαίτερη εκδήλωση.

Με αφορμή την Ολυμπιακή ημέρα που είναι το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 6.30 το απόγευμα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Θεατράκι στην Μαρίνα, θα μπορέσουν όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα της τοξοβολίας.

Συγκεκριμένα αθλητές και αθλήτριες από τα τοπικά σωματεία (Αθλητικός Σύλλογος Προαστείου, Γλαύκος, ΑΣΣΑ, Πέλωψ και Προμηθέας) θα προσπαθήσουν να μυήσουν τους Πατρινούς στα μυστικά της τοξοβολίας.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και η ελληνική αποστολή που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Νέων.

Το κάλεσμα των διοργανωτών είναι προς όλους τους Πατρινούς, αφού η τοξοβολία είναι ένα άθλημα που μπορεί κάποιος να ασχοληθεί από την ηλικία των έξι ετών μέχρι και 106, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα με την υπογραφή του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ.

Υποστήριξη: SilkTech