Αυλαία στην κανονική διάρκεια με ντέρμπι Ολυμπιάδα-Αιγιαλέοντας

Σάββατο, Φεβρουάριος 16, 2019 - 11:31πμ

Με την 14η αγωνιστική πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α2 βόλεϊ των ανδρών, που θα βρει την Αχαΐα με μία ομάδα λιγότερη και τρεις ομάδες στα πλέι άουτ.

Αποτυχημένη κρίνεται η χρονιά μέχρι ώρας για τις ομάδες που όμως τώρα πρέπει αν επικεντρωθούν στη σωτηρία τους ώστε να μην έχουμε νέα απώλεια μετά την αποχώρηση της Παναχαϊκής στο φινάλε του Α’ γύρου.

Η κανονική διάρκεια κλείνει στον Α’ υποόμιλο με ντέρμπι στο κλειστό Ταραμπούρα, όπου η Ολυμπιάδα φιλοξενεί τον Αιγιαλέοντα με την αναμέτρηση να έχει πολύπλευρη σημασία. Αρχικά οι «πορτοκαλί» θέλουν για λόγους γοήτρου να πάρουν τη ρεβάνς από τους Αιγιώτες για την ήττα τους στον πρώτο γύρο.

Ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει μεγάλο ρόλο, από την στιγμή που οι δύο ομάδες θα συναντηθούν δύο φορές και στη διαδικασία των πλέι άουτ, ενώ και βαθμολογικά μπορεί για τον Αιγιαλέοντα να μην κρίνεται τίποτα, η Ολυμπιάδα όμως κινδυνεύει σε περίπτωση ήττας (και απόκτησης τουλάχιστον ενός βαθμού από τον Φοίβο), να ξεκινήσει τη διαδικασία παραμονής της από το μηδέν.

Η ΕΑΠ από τον δεύτερο υποόμιλο κάνει το ρεπό της, καθώς θα αντιμετώπιζε την Παναχαϊκή που έχει αποχωρήσει και παίρνει το εύκολο τρίποντο, περιμένοντας τα αποτελέσματα των υπολοίπων για να δει που θα καταλήξει βαθμολογικά.

Το πρόγραμμα:

1ος υποόμιλος (15:00)

Φοίβος – Ροδίων Άθλησις

Ολυμπιάδα – Αιγιαλέων

Πανερυθραϊκός – Καλαμάτα

ΟΦΗ – Πανιώνιος

2ος υποόμιλος (17:00)

Δραπετσώνα – Κέρκη

Παναχαϊκή – ΕΑΠ 0-3 α.α.

Κόροιβος – Απόλλων

Αρμενίων – Νέοι Βύρωνα

Υποστήριξη: SilkTech