Ατύχημα σε αγώνα Motocross – Διασωληνώθηκαν οι δυο τραυματίες

Δευτέρα, Οκτώβριος 18, 2021 - 7:33πμ
Ατύχημα σε αγώνα Motocross

Άσχημη τροπή πήρε ο αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στην πίστα στα Γιαννιτσά, καθώς ένας αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας, η οποία στη συνέχεια χτύπησε σε κολώνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τοπικές ιστοσελίδες, σε ένα από τα άλματα της πίστας μοτοσυκλέτα έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί όμως υπήρχε και μία μεταλλική κολώνα, η οποία έπεσε πάνω στους θεατές με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο ατόμων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν στους δύο τραυματίες συγκαταλέγεται και ο αναβάτης της μοτοσυκλέτας.


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα logospellas.gr, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση, με χτυπήματα στο κεφάλι, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο. Ο ένας κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και ο άλλος από την Κατερίνη. Μάλιστα, οι πληροφορίες από την ιστοσελίδα pellanews.gr, θέλουν τον έναν από τους δύο τραυματίες να είναι μόλις 16 ετών.


Όσον αφορά στα αίτια του ατυχήματος, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός ξέφυγε λόγω της λάσπης, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί με τη μοτοσικλέτα.


Φυσικά, ο αγώνας διεκόπη και πριν από λίγο η διοργάνωση ανακοίνωσε την οριστική ακύρωσή του.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αρχικά στο νοσοκομείο της πόλης. Εκεί, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασής τους και έδωσαν εντολή να μεταφερθούν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Οι δύο τραυματίες έχουν ήδη διασωληνωθεί και η κατάστασή τους, παραμένει κρίσιμη.


Ο ένας κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και ο άλλος από την Κατερίνη. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον έναν από τους δύο τραυματίες να είναι μόλις 16 ετών.

Υποστήριξη: SilkTech