«Αποδεκατισμένος» για την επιστροφή στις νίκες ο Απόλλωνας Coffeebrands

Τετάρτη, Μάρτιος 20, 2019 - 4:21μμ

Κανονικά θα διεξαχθεί σήμερα (17:00) η εξ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής μπάσκετ, ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στην Περιβόλα.

Η αναμέτρηση είχε αναβληθεί το Σάββατο του Καρναβαλιού μετά από αίτημα της αστυνομίας, με τους «μελανόλευκους» να υποφέρουν από χθες με γαστρεντερίτιδα που… θερίζει την ομάδα, και να ζητούν νέα αναβολή αλλά το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό από την ΕΟΚ.

Έτσι ο Απόλλωνας εκτός από τα προβλήματά του έχει να αντιμετωπίσει μία από της καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και την επιτακτική ανάγκη για βαθμούς μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Ο προπονητής του Απόλλων Coffeebrands Κώστας Δελέγκος δηλώνει σχετικά με το σημερινό παιχνίδι τα εξής:

«Σήμερα μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα, με το ποιοτικότερο ρόστερ στην κατηγορία μετά από αυτά του Ιωνικού και του Ηρακλή.

Προερχόμαστε από μια πολύ κακή ήττα, κυρίως λόγω του τρόπου που ήρθε αυτή και πλέον ψάχνουμε νίκες για να ανασάνουμε. Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά έχουμε παρά πολλά προβλήματα και δεν ξέρουμε πόσους παίκτες θα έχουμε διαθέσιμους, αλλά ,χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για εμάς, όσοι είμαστε θα δώσουμε το 100% και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Υποστήριξη: SilkTech