Άνοιξε τα πανιά του το «International Patras Optimistic Clinic»

Κυριακή, Δεκέμβριος 22, 2019 - 12:50μμ

Άρχισε, σήμερα, το «INTERNATIONAL PATRAS OPTIMIST CLINIC» και θα διαρκέσει έως και τις 23/12. Το clinic αφορά κοινή προπόνηση ιστιοπλοϊκών ομίλων με σκάφη optimist, για παιδιά 7-15 ετών και το διοργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών.

Για πρώτη φορά διοργανώνεται αντίστοιχο γεγονός στην Πάτρα και μάλιστα έχει πάρει διεθνή δημοσιότητα. Ένας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως κατασκευαστές πανιών στον κόσμο, η OLYMPIC SAILS διαφημίζει την Πάτρα και τον Πατραϊκό κόλπο ως τόπο όπου γίνεται το τελικό test για τα πανιά της, που θα κυκλοφορήσουν το 2020.

Επικεφαλής προπονητής είναι ο Dragan Gasic (ένας από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο), ο οποίος ήρθε στην Πάτρα με 5 αθλητές/τριες από τον όμιλο Societa Velica Barcola Grignano in Trieste.

Εκτός από την ιταλική ομάδα και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών, στην προπόνηση θα συμμετέχουν προπονητές και αθλητές από τους Α.Ι.Ο.ΡΙΟΥ «ΙΑΣΩΝ», Ναυτικό Όμιλο Αμφιθέας, Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας, «Αίολος» Καλαμάτας, Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας, Ναυτικό Όμιλο Σπετσών, ΑΟ Ιθάκης «Η Πρόοδος» και Ναυτικό Όμιλο Πάρου.

Υποστήριξη: SilkTech