Ανδρέας Παντελής στο sportin.gr: "Το Ράλι Αχαιός είναι κομμάτι της ιστορίας"

Κυριακή, Μάρτιος 11, 2018 - 5:13μμ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ένα ακόμα Ράλι Αχαιός. Λίγο μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, ο ιστορικός πρόεδρος του ΑΟΠ, που διοργάνωσε τον αγώνα, Ανδρέας Παντελής, μίλησε στο sportin.gr.

Ο πρόεδρος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την διοργάνωση, δήλωσε βέβαιος ότι το Ράλι Αχαιός θα μείνει για χρόνια στο καλεντάρι του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, ενώ μίλησε και για το αγωνιστικό συμβάν της ανατροπής στο Σαλμενίκο. Οι δηλώσεις του:

"Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φετινοί διοργάνωση. Κυρίως διότι είναι και οι οδηγοί ικανοποιημένοι και όλοι οι συμμετέχοντες. Αυτός είναι ο στόχος μιας άρτιας διοργάνωσης. Το Ράλι Αχαιός είναι ένα ιστορικό ράλι, που άνοιξε για ακόμα μία χρονιά το Ελληνικό καλεντάρι. Άλλωστε τα 40 χρόνια ένδοξης, ιστορίας που συμπληρώθηκαν φέτος, δεν μπορούν να δείχνουν κάτι άλλο" και πρόσθεσε:

"Όσον αφορά την ανατροπή στο Σαλμενίκο, είναι ένα συνηθισμένο αγωνιστικό συμβάν, που βλέπουμε χρόνια στους αγώνες. Για εμάς πρώτος στόχος είναι η ασφάλεια των οδηγών και των θεατών. Η επιτυχία της διοργάνωσης κρίνεται και στην άμεση παρέμβαση των διοργανωτών και στην ενδεδειγμένη διαδικασία που ακολουθήθηκε. Για μας αυτό είναι το κυριότερο και προφανώς το ότι οι οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους προτίστως. Από εμάς έγινε το καλύτερο δυνατό και άμεσα...

Θέλω να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν στο πραγματοποιηθεί με ιδιαίτερη επιτυχία και η φετινή διοργάνωση και όσους μας στήριξαν και στο φετινό μας εγχείρημα. Καλή αγωνιστική χρονιά, συγχαρητήρια σε όλους".

Ηλία Μάτσας

Υποστήριξη: SilkTech