Ανδρέας Μπερδέσης: "Ένα καλό τεστ, σε μια δύσκολη έδρα"

Σάββατο, Οκτώβριος 20, 2018 - 1:00μμ

O προπονητής των Νέων Εσπερου ΑΟΠΑ, Ανδρέας Μπερδέσης, έκανε δηλώσεις για το δευτεριάτικο (6μ.μ.) παιχνίδι με τον Ολυμπιονίκη στην Αρχαία Ολυμπία, για την 3η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η

«Μετά από δυο παιχνίδια, τα οποία χάσαμε στις λεπτομέρειες και στον πόντο, ήρθε η ώρα για να πάρουμε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της φετινής σεζόν. Ξέρουμε πολύ καλά ότι θα παίξουμε μέσα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια καλή ομάδα, όμως εμπιστεύομαι τους παίκτες μου, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά το τι θα πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Τα παιδιά τα δίνουν όλα στην άμυνα.

Είναι χαρισματικά, ειδικά σε αυτόν τον τομέα και αυτό δείχνει και στοιχεία του χαρακτήρα τους, το μαχητικό τους πνεύμα και το πείσμα τους. Σε γενικές γραμμές είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα έλεγα ότι οι ήττες πιο πολύ μας έχουν πεισμώσει, παρά μας έχουν απογοητεύσει. Θα είναι και ένα καλό τεστ για το πώς θα συμπεριφερθούν οι παίκτες μου σε μια δύσκολη έδρα, με κόσμο στις κερκίδες. Πάμε για το θετικό αποτέλεσμα».

Ο Ανδρέας Μπερδέσης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ανδρέα Σερέτη, για λόγους σπουδών. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Καρακάσης, Μακρόπουλος και Μάρκου.

Υποστήριξη: SilkTech