Ανατροπή: Η Ευρωλίγκα αναγκάζει τον Προμηθέα να ταξιδέψει στην Ισπανία!

Τρίτη, Νοέμβριος 3, 2020 - 8:02πμ

Συνεχίζει τις πραγματικά αναίτιες και απίστευτες αποφάσεις της η Ευρωλίγκα που έχει χάσει κάθε έλεγχο των διοργανώσεών της αλλά κυρίως την αξιοπιστία της. Η διοργανώτρια αρχή του EuroCup μεταξύ άλλων, εξέταζε αρχικά την αναβολή όλη της αγωνιστικής στη δεύτερη τη τάξει Ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού που εμφανίζονται στις ομάδες.

Λίγες μέρες μετά από μία ακόμα απαράδεκτη απόφαση, να ζητήσει τον λόγο από την Ελληνική κυβέρνηση, που Προμηθέας και Παναθηναϊκός δεν ταξίδεψαν, έχοντας κρούσματα, για τις Ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις, ήρθε η ώρα για το αποκορύφωμα.

Η Ευρωλίγκα αναγκάζει τον Προμηθέα να ταξιδέψει στην Ισπανία για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Γκραν Κανάρια από τη στιγμή, που όπως αναφέρει έχει τουλάχιστον 8 παίχτες ετοιμοπόλεμους!

Αυτό όπως είναι ευκόλως εννοούμενο, πλήττει πρώτα απ’ όλα την αξιοπιστία της διοργάνωσης, καθώς ο Προμηθέας αναχωρεί για την Ισπανία με λιγότερη από τη μισή του ομάδα  και εντελώς απροπόνητος. Έχει δε να δώσει επίσημο παιχνίδι δύο εβδομάδες.

Το πιο σημαντικό όπως είναι ότι με τέσσερα κρούσματα στην ομάδα και το τελευταίο τις τελευταίες μέρες, η ομάδα του Προμηθέα μοιάζει με μία υγειονομική…. «βόμβα» που κινείται στην Ευρώπη για να ικανοποιήσει την αρρωστημένη και ψυχρή λογική μίας καταδικασμένης στην αποτυχία διοργανώτριας αρχής!

Υποστήριξη: SilkTech