Αναπάντητα ερωτήματα εν μέσω κορωνοκρίσης

Κυριακή, Απρίλιος 12, 2020 - 8:02μμ

Σκόρπιες σκέψεις και κάμποσα ερωτήματα για να περνάει η ώρα, που δεν περνάει η ρημάδα, ούτε αυτή ούτε οι άλλες 23,  παρέα και οι 24 συνολικά, κάθε μέρα - όλη μέρα, μέσα στο σπίτι.

- Πάνω που πήρε την Παναχαϊκή ο Μπάρλος, με όρεξη και διάθεση για δουλειά, «νέκρωσαν» τα πάντα;
- Πόσο άτυχη πια!

- Αμ, αν το ξέραμε, θα την αφήναμε στον Σουηδό, το ίδιο θα ήταν, πάλι τίποτα δεν θα κανε!

- Ισχύει πως το καρναβάλι θα γίνει το καλοκαίρι ή μπα; Να πάμε να ραφτούμε ή τσάμπα χαρήκαμε;

- Αυτές τις μέρες που δεν κυκλοφορεί μήτε πουλί πετούμενο, έχει νόημα να λειτουργούν κανονικά όλοι οι φωτεινοί σηματοδότες στις διασταυρώσεις;
- Τις προάλλες ήταν ένας, μοναχός σ' όλη τη Γούναρη, και τον «έπιασαν» όλα τα φανάρια: Αγ. Ανδρέου, Ρ. Φεραίου, Μαιζώνος, Κορίνθου, Κανακάρη, Καραισκάκη, Υψηλάντου, Ιω. Βλάχου. 25 λεπτά έκανε την απόσταση, είχαν μαζευτεί κάτι περιστέρια και απολάμβαναν το θέαμα!

- Είναι να μη σε θέλει. Πάνω που αποφάσισαν οι ΟΣΕδες και οι ΤΡΑΙΝΟΣΕδες και οι ΕΡΓΟΣΕδες να λειτουργήσουν τον προαστιακό μέχρι την Κάτω Αχαγιά, ξεμείναμε από επιβάτες και μετακινήσεις! Κρίμα κι ότι αρχίσαμε να συνηθίζουμε τους εκτροχιασμούς.

- Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία είναι για τον Δήμο Πατρέων, που ακόμα δεν μπορεί να κάνει την αντιδρόμηση σε Κορίνθου - Κανακάρη. Η καλύτερη ευκαιρία θα ήταν τώρα, που δεν κυκλοφορεί κανείς. Για σκεφτείτε το: Θα τέλειωναν οι περιορισμοί, θα βγαίναμε ξανά στους δρόμους και θα κυκλοφορούσαμε ανάποδα!
- Άσε που αν συνεχιστεί το απαγορευτικό, πολλοί θα έχουμε ξεχάσει τι φορά έχουν οι δρόμοι!

- Πώς ακριβώς καταπολεμάται ο κορωνοϊός και η διασπορά της νόσου, με την επιβολή προστίμου σε όποιον δεν φέρει μαζί του την αστυνομική ταυτότητα; Έχει αντισηπτικές ιδιότητες η ταυτότητα και δεν το ξέρουμε;

- Είναι αλήθεια πως εθεάθησαν αρκούδες και λύκοι σε δρόμους της Αρόης, της Εγλυκάδας και του Σουλίου;

- Με το που τελειώσει η κρίση θα αρχίσουν αμέσως τα έργα ανάπλασης στην Αγυιά ή θα περιμένουμε την επόμενη πανδημία;

- Η μήπως να δούμε πρώτα τι θα γίνει με τα Προσφυγικά;

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech