Ακαδημία των Σπορ: Παραμένουμε προσγειώμενοι

Τρίτη, Οκτώβριος 18, 2022 - 10:00πμ
Η ανδρική ομάδα έχει κάνει το 2Χ2 αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, δηλώνει η τεχνική ηγεσία

Μπορεί η ανδρική ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ να έχει κάνει το 2Χ2 και να έχει μαζέψει ήδη 4 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών, αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι για τους ιθύνοντες της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας Βάσω Βουκελάτου και Γιάννη Παπαγιαννόπουλο.
Η ομάδα γύρισε στην Πάτρα την Κυριακή από το γήπεδο του Μέτς στο Παγκράτι νικώντας τον έμπειρο Πήγασο Κυψέλης με σκορ 25-35 με ιδιαίτερη απόδοση κυρίως στο β΄ ημίχρονο, όπου έλεγχε τον ρυθμό κρατώντας την διαφορά των 10 τερμάτων, ενώ πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στην 16αδα.
Ο προπονητής των πρασίνων Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δηλώνει: "Μπορεί να έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα κάνοντας το 2 στα 2, έχουμε ακόμη όμως 18 τελικούς μέχρι να λήξει το πρωτάθλημα. Παραμένουμε προσγειωμένοι, γιατί η ομάδα ακόμη μοντάρετε στους αγώνες μιας και δεν είχαμε κάνει φιλικά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Μια νέα ομάδα έχει ξεκινήσει στο φετινό πρωτάθλημα και πρέπει τα παιδιά να βρεθούν αγωνιστικά μεταξύ τους για να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.
Ευτυχώς που όλοι οι αθλητές μου έχουν θέληση, πείσμα, ομαδικότητα και δίψα για να παίξουν χάντμπολ. Έχουμε πολύ καλά στοιχεία ως ομάδα θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και το κυριότερο που τους έχει γίνει βίωμα πλέον είναι, ότι όποια ομάδα θέλει να περάσει μέσα στην έδρα '' των παιδιών από την Πάτρα '' όπως μας αποκαλούν οι αντίπαλοί μας πρέπει να ιδρώσει την φανέλα της πάρα πολύ.
Εμείς ταπεινά μέσα στο γήπεδο θα συνεχίσουμε την φετινή προσπάθεια μας και θα κάνουμε τον αγώνα μας, ενώ η διοίκηση έξω αγωνιστικά κάνει τις απαραίτητες ενέργειες να βρει τα χρήματα από χορηγούς και υποστηρικτές του Πατραϊκού χάντμπολ για να φέρει εις πέρας τις οικονομικές απαιτήσεις της ανδρικής και γυναικείας ομάδας".

Υποστήριξη: SilkTech