Αγγελόπουλοι: Κατηγορούν για ψευδορκία τον καθηγητή Νευρολογίας που είχε εξετάσει τον πατέρα τους

Κυριακή, Ιούλιος 21, 2019 - 5:03μμ

Mήνυση κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος και Γιώργος Αγγελόπουλος, εναντίον αναπληρωτή καθηγητή Νευρολογίας, κατηγορώντας τον για ψευδορκία.

Με τη μήνυση δίνεται συνέχεια από τους γιους στη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει στη βαθύπλουτη οικογένεια και έχει στο επίκεντρο την κατάσταση της υγείας του πατέρα τους Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Real News, ο καθηγητής, ονόματι Νικόλαος Σκαρμέας, είναι ο πραγματογνώμονας του οποίου οι ισχυρισμοί απέφεραν τη δικαστική δικαίωση του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου σε πρώτο βαθμό στη δίκη για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ δεν του επιτρέπουν να διοικήσει τις επιχειρήσεις τους. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι τον κατηγορούν για ψευδορκία.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ισχυρίζονται ότι ο πατέρας του πάσχει από εκφυλιστική και μη επιδεχόμενη ιάσεως νόσο. Ο κ. Σκαρμέας από την πλευρά του ζητεί να μην ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του και να τεθεί στο αρχείο η μήνυση, καθώς όπως υποστηρίζει, δεν έχει καταθέσει κανένα ψευδές περιστατικό, ούτε και απέκρυψε την αλήθεια. Ισχυρίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έχει μεν κάποια νοητικά ελλείμματα, αναφορικά με την έκφραση του λόγου, αλλά δεν εμφανίζει σοβαρή διαταραχή πολλαπλών νοητικών λειτουργιών, οδηγουσών σε σαφή ελλείμματα ως προς την καθ' ημέρα ατομική, οικογενειακή και επαγγελματική δραστηριότητα.

Υποστήριξη: SilkTech