Παναχαϊκή: Η έκπληξη του Γιάννη Τάτση στην Κ15

Παρασκευή, Δεκέμβριος 1, 2023 - 12:00μμ
Συνέστησε υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά

Μια ευχάριστη έκπληξη και μια σημαντική στιγμή για το μέλλον τους περίμενε τα παιδιά που συγκροτούν το τμήμα Κ15 της Παναχαϊκής, το οποίο μετέχει στο πρωτάθλημα της Super league 1.
Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Γιάννης Τάτσης τα επισκέφτηκε στα αποδυτήρια και τους μίλησε παρουσία του προπονητή τους Δημήτρη Κατριμπούζα. Πρόκειται για παιδιά που γεννήθηκαν το 2009 και το 2010.
Ο Γιάννης Τάτσης τους συνέστησε υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά. Τους υπενθύμισε ότι υπάρχουν προτεραιότητες στη ζωή και τους υποσχέθηκε ότι θα βρεθεί τις επόμενες εβδομάδες σε αγώνες και προπονήσεις προκειμένου να διακρίνει το ταλέντο και την προσωπικότητά τους.
«Είναι τιμή μου που είμαι προπονητής στην Παναχαϊκή. Έχει μεγαλείο αυτή η ομάδα. Θέλω να ξέρετε ότι οι μεγάλες ομάδες, σαν την Παναχαϊκή, δεν χάνονται. Η ζωή κάνει κύκλους. Η ομάδα που έχει λαό και ιστορία δεν χάνεται. Κάποια στιγμή θα επιστρέψει και πάλι η Παναχαϊκή. Θα ξαναγυρίσει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να είστε μέλη αυτής της ομάδας που θα επιστρέψει», τόνισε μεταξύ των άλλων ο Γιάννης Τάτσης.

«Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια για μας. Τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα. Θα ενισχυθούμε τον Γενάρη και θα κάνουμε την αντεπίθεσή μας». Αυτά μεταξύ των άλλων υποστήριξε ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιάννης Τάτσης στις ερωτήσεις που δέχτηκε από τους δημοσιογράφους λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στο γήπεδο της Αγυιάς, ενόψει του αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι, στο δημοτικό γήπεδο της Καλαμάτας, απέναντι στην τοπική ομάδα. Ο Γιάννης Τάτσης τόνισε ότι στα τελευταία παιχνίδια υπάρχουν σημεία βελτίωσης.

Ο Ορέστης Γρηγορόπουλος και ο Θέμης Πατρινός εκφράστηκαν το πρωί του Σαββάτου (πριν την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Αγυιάς) για τον αυριανό αγώνα στην Καλαμάτα. Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής υποστήριξαν ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο, απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα που έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό. Επιδίωξη της Παναχαϊκής είναι ένα θετικό αποτέλεσμα στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα και η διεκδίκηση βαθμού ή βαθμών. «Αυτό που δεν πήραμε απέναντι στον Διαγόρα (1-1) την προηγούμενη Κυριακή, πρέπει να το πάρουμε στην Καλαμάτα. Χρειάζεται συγκέντρωση».
Οι δυο παίκτες δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την στήριξή του.
«Υπομονή. Θα ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη του κόσμου. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας», υποστήριξαν.
Η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει την Καλαμάτα την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της super league 2. Η ομάδα της Πάτρας έχει τέσσερις βαθμούς, με τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες σε εννέα συναντήσεις.

Υποστήριξη: SilkTech